Събиране в подкрепа на протестите в България
Re: Събиране в подкрепа на протестите в България
Крайно време е постоянно пребиваващите за повече от 6 месеца извън България и жителите на друга държава (с двойно гражданство) да нямат право на глас в България.
Така и безмислени спорове като в тази тема ще загубят смисъл
Големите родолюбци да си спестят коментарите - да отиват в БГ да протестират, а да не спорят с Българи който са емигрирали
Големите родолюбци да си спестят коментарите - да отиват в БГ да протестират, а да не спорят с Българи който са емигрирали
- ablood
- Обратна връзка:
Естествено, че ще е зависим.emilcho написа:Как мислиш, дали такъв гений би бил независим? Сигурно никой от тези, които го издигнаха няма да иска нищо от него?
Както и всеки един български управител последните 20 години.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
МаркMark_2013 написа:Крайно време е постоянно пребиваващите за повече от 6 месеца извън България и жителите на друга държава (с двойно гражданство) да нямат право на глас в България.
Твоята звезда изгря наскоро. Не смяташ ли, че прекалено скоро започна да раздаваш шамари?
-
Жената съвсем чистосърдечно направи покана. Чисто по детски потърси желащи. Вместо това ГМО потребители започнаха да разсъждават. Ако ви харесва идеята, часът и мястото на срещата са ясни. Ако не ви харесва идеята защо цапате? И без това както винаги основата потъна, та аз да попитам нещо - Бистра, Марк, Аблод - Кога за последно сте правили хубав секс, ама толкова хубав, че цялото ви тяло да крещи от щастие?
- Bistra
- Напуснал форума
Ааа на мен не задавай такива въпроси, щото става страшно...Всъщност снощи. А днес правих едни "лоши неща" в тоалетната на службата самичка, щото разбираш...Там където си изкарваш хляба не трябва да месиш други неща!NightMartini написа:Жената съвсем чистосърдечно направи покана. Чисто по детски потърси желащи. Вместо това ГМО потребители започнаха да разсъждават. Ако ви харесва идеята, часът и мястото на срещата са ясни. Ако не ви харесва идеята защо цапате? И без това както винаги основата потъна, та аз да попитам нещо - Бистра, Марк, Аблод - Кога за последно сте правили хубав секс, ама толкова хубав, че цялото ви тяло да крещи от щастие?
Ама ти сега за протест ли агитираш или за секс???
Я ходи покрещи на протеста сега, щото другата материя очевидно не ти се отдава...Много приказваш. Не обичам мъже дето много философстват и приказват.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
-
Ако за теб 72 коментара за 3 години са много, много ясно мога да си представя какво всъщност си правила снощи.Bistra написа:Ааа на мен не задавай такива въпроси, щото става страшно...Всъщност снощи. А днес правих едни "лоши неща" в тоалетната на службата самичка, щото разбираш...Там където си изкарваш хляба не трябва да месиш други неща!NightMartini написа:Жената съвсем чистосърдечно направи покана. Чисто по детски потърси желащи. Вместо това ГМО потребители започнаха да разсъждават. Ако ви харесва идеята, часът и мястото на срещата са ясни. Ако не ви харесва идеята защо цапате? И без това както винаги основата потъна, та аз да попитам нещо - Бистра, Марк, Аблод - Кога за последно сте правили хубав секс, ама толкова хубав, че цялото ви тяло да крещи от щастие?
Ама ти сега за протест ли агитираш или за секс???
Я ходи покрещи на протеста сега, щото другата материя очевидно не ти се отдава...Много приказваш. Не обичам мъже дето много философстват и приказват.
Ако си забравила, нека ти припомня. Тук се регистрирах единствено за да помогна на Българче. Ако той в момента не е сам и е щастлив, значи си е струвало.
Трудно ми е да приема критика от жена, която е прекарала четири хиляди двеста и осемдесет мига от живота си във форума.
Душата винаги разтоварва страстите си върху измислени неща, когато истинските и липсват.
И сега, ако си спомняш това-
Разпадам се като пъзел и се връщам обратно в кутията.
Желая щастие на всички.
И аз така,след избора на царя си казах до тук съм,не ме вълнува вече. Емигрирах, за да не ми се налага на всеки 10години да протестирам по улиците и после пак същото. В случая не виждам алтернатива и да падне правителството резултатите на изборите ще са подобни, последните избори все пак бяха преди 2 месеца,а не преди 3 години. Протестите щяха да имат смисъл ,ако зад тях стоеше някаква политическа партия готова да поеме отговорността да води държавата. Сега като отида до България може и да отида на някой друг протест ,но тук наистина нямам желание.Bistra написа: Сега сериозно. Не виждам смисъл да си губя времето. Смисъл имаше преди 10-тина години, когато българинът еуфорично избра цар за министър - председател...Оттогава е само местене (с извинение) от единия крачол та в другия. Успех ви желая, де! Дерзайте!
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Много недемократично Марк, макар че българите живеещи трайно в Канада така или иначе показват много ниска избирателна активност, не можеш просто ей така да им забраниш нито да гласуват, нито да спорят за политиката в България.Mark_2013 написа:Крайно време е постоянно пребиваващите за повече от 6 месеца извън България и жителите на друга държава (с двойно гражданство) да нямат право на глас в България.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Всеки има право да разбира коментарите както си пожелае.NightMartini написа:...
Марк
Твоята звезда изгря наскоро. Не смяташ ли, че прекалено скоро започна да раздаваш шамари?
А тези които си мерят "звездите кога са изгрели" мен лично не са ми в списъка за взимане под внимание
Това беше повече пожелание и мнение, отколкото забрана от някакъв род.Koko написа:Много недемократично Марк, макар че българите живеещи трайно в Канада така или иначе показват много ниска избирателна активност, не можеш просто ей така да им забраниш нито да гласуват, нито да спорят за политиката в България.Mark_2013 написа:Крайно време е постоянно пребиваващите за повече от 6 месеца извън България и жителите на друга държава (с двойно гражданство) да нямат право на глас в България.
Голяма част от гласовете за ДПС през последните 20 години са от хора които не живеят в България от години. Лично мнение ми е, че хора които не живеят постоянно в държавата не трябва да имат право на глас.
Аз обичам демокрацията
- Bistra
- Напуснал форума
Радвам се за теб...и за него. Все пак чуй един съвет "с опит" да го кажем...Жените не обичат досадни мъже, които се имат за последна инстанция, както и неискрени такива. И аз ти желая щастие. Дано намериш, това което търсиш!NightMartini написа: Ако за теб 72 коментара за 3 години са много, много ясно мога да си представя какво всъщност си правила снощи.
Ако си забравила, нека ти припомня. Тук се регистрирах единствено за да помогна на Българче. Ако той в момента не е сам и е щастлив, значи си е струвало.
Трудно ми е да приема критика от жена, която е прекарала четири хиляди двеста и осемдесет мига от живота си във форума.
Душата винаги разтоварва страстите си върху измислени неща, когато истинските и липсват.
И сега, ако си спомняш това-
Разпадам се като пъзел и се връщам обратно в кутията.
Желая щастие на всички.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
- ablood
- Обратна връзка:
Не си много далеч от истината, като се има впредвид, че не съм и очаквал да излезете с някакви конкретни искания. Социално мероприятие - агитка.survivor написа: Аблъд, поиска ми обяснения с думите, че можем да се окажем съмишленици, но мисля, че от самото начало си искал само да спориш и да ми обясняваш защо няма смисъл да се ходи.
Поредният протест в подкрепа на Бойко - предсрочни избори и възтържествуване на арогантността. Стъписваща късопаметност.
Ако сформирате призив за мажоритарна изборна система, ежегоден детектор на лъжата за управляващите, затвор за неизпълнени предизборни обещания, телефонен вот за всяко съществено решение, или каквото и да е искане, за което ще получим повече от кокал (подмяна на послушна кукла с друга ), тогава ще срещнете повече от апатия и ирония.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Супер идеи, и максимум от 2 последователни мандата в управлението , с пълна ревизия и отговорност след всеки мандатablood написа:...
Ако сформирате призив за мажоритарна изборна система, ежегоден детектор на лъжата за управляващите, затвор за неизпълнени предизборни обещания, телефонен вот за всяко съществено решение, или каквото и да е искане, за което ще получим повече от кокал (подмяна на послушна кукла с друга ), тогава ще срещнете повече от апатия и ирония.
Тогава не само ще дойда да протестирам и аз, ами и ще агитирам
Поздравления за всички, които желаят да подкрепят нас, протестиращите в България! В момента, тук, в София се ражда нещо много ценно за страната ни- гражданско общество, свободно, непонасящо лъжите, политическата демагогия и обвързаността на всяка икономическа и политическа дейност в страната с бившите служби от ДС, ръководени и до сега от техните Кремълски господари. Излизаме всяка вечер от 18,30 часа и се прибираме по домовете към 23,00 часа. Водим децата си на тези протести, пеем, размахваме знамена, усмихваме се и се радваме, че с всеки изминал ден, морето от протестиращи срещу безумията в Българие нараства все повече и повече. Заливаме централните части на София. Отмиваме ужасния срам, който всеки българин трябва да изпита пред вида на това гротескно управление, излязло на власт с подкрепата на под 1/4 от българите. До сегашното положение се стигна с пасивност и с демонстративното отвращение, с което от години отвръщаме на политическата низост в България. С какво ни отговаря тя ще питате? С това, че ни управлява по нейния си начин, така, както единствено си може- чрез лъжи, манипулации, активни мероприятия, изкупуване на медии, завземане на всяка доходоносна ниша в икономиката. България е в мъртвата хватка на олигархията, но тази олигархия има цвят и има произход- това за вечните слуги на Големия брат- червените от БСП, ДПС и Атака. Е, стига толкова! Пораснахме и осъзнахме ужасната заблуда, в която дълго време пребивавахме. Не можем повече да търпим, да наблюдаваме с нескрита погнуса всичко онова, което става в България и да търсим спасение всеки в своя интелектуален кръг, всеки в своята научна, професионално и пр. дейност. Не може повече, защото всички ние носим отговорност за това, което се случи на последните избори в България. В страната се извърши тих държавен преврат и в момента се управлява от загубилите изборите партии, не от спечелилата политическа сила. До това се стигна след безпрецедентно проведена, масирана медийна война по всички, притежавани от червените в страната медии (а те са голяма част), непрестанала дори в деня за размисъл. Тази помия така отврати избирателите, че те отвратени не отидоха да гласуват. Гласуваха консолидираните ядра на червените, турците, циганите и ксенофобите, подстрекавани от ръководителите на партиите си- до един бивши членове на ДС. И пак загубиха изборите. Не питайте защо управляват сега. Попитайте само едно: какво точно може да направите, за да се махнат. И в крайна сметка темата е за подкрепящите протестите, а не за поддръжници на миноритарното правителство на комунисти, турци и фашизоида Сидеров. Който иска да ни подкрепи- нека го направи- с радост ще разгласим това на протеста. Който не желае да направи това- форумът е богат- заповядайте по другите теми! Поздрави на всички, които ни подкрепят! От все сърце!
Не вярвайте на информацията от МВР- десетки хиляди сме всяка вечер. Средно 30 000 човека на вечер.
"
"