Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!hadministratora написа:За това може би дори и аз бих се прежалил. Както и да е - късно е вече за мен...
Има ли смисъл да се използват посредници за емиграция?
Re: Има ли смисъл да се използват посредници за емиграция?
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics
powered by Optics
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- hadministratora
- Хабсурден
tonich написа:Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!![]()
-
kill_u
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Има, потърси в интернет но мисля че се казва Канада и емблемата и е някакво листо.hadministratora написа:tonich написа:Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!![]()
![]()
![]()
Яка идея! Ще помисля по въпроса... А има ли фирми които да предлагат посреднически услуги на permanent residents, които искат да кандидатстват за гражданство?
Обади ми се горе-долу 3 години след като дойдеш, ще ти взема парите.hadministratora написа:tonich написа:Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!![]()
![]()
![]()
Яка идея! Ще помисля по въпроса... А има ли фирми които да предлагат посреднически услуги на permanent residents, които искат да кандидатстват за гражданство?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Няма лошо, че си novnov написа: Здравейте,
Има ли смисъл да се използват посреднически фирми които да уреждат и да придвижват документите по емгрицията в Канада или само ще си дам парите на вятъра?Днес разгледах ето тези:http://www.canadahill.ca/immigrate_help_bg.html, не съм се свързвал с тях но си мисля че бих амогли да са надеждни.Мисля си че коятои да е фирма освен ако не е фантом разбира се би могла да намали времето за получаване на всички документи или просто не могат да окажат някакво влияние?Моля ако някой е използвал услугите на такава фирма нека сподели опит!
-
kill_u
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ми доста изхвърлячи са минали сами по пътя. Така, че си прави сметката сам дали човек, който може сам да се пребори с процедурата не е по адаптиран към условията отколкото този, който отиде и хвърли n-лева и в Канада като го накарат да попълни два екземпляра на трудов договор почва да се чуди какво е това и що е това.bai_ganiu написа: И това дето го пишат тук някои изхвърлячи от рода, ....
Те са за това и би трябвало да имат достатъчно опит и ротина.
и
Рутина се пише с У, човече.
- hadministratora
- Хабсурден
Това е абсолютно вярно! И аз съм напълно съгласен, независимо че съм писал на разни хора да следват разни инструкции тук и тамbai_ganiu написа:...дали има смисъл да се ползват посреднически фирми, аз смятам, че всеки съвсем индивидуално сам за себе си преценява дали има нужда от помощ или не...
Нещо много си се объркал! Първо: не съм видял някой да твърди че IELTS е лесен или нещо подобно. Второ: какво общо има IELTS с посредниците?!? Да не би да има фирми, които предлагат и ипита да ти вземат? С тях съвсем не бива да се занимава човек!!!bai_ganiu написа:...пишат тук някои изхвърлячи от рода .... колко е лесно да се явиш на IELTS и ще вземеш 7 - 9 точки...
Жесток съвет!!! И сега ако кажеш и коя е тази фирма цена няма да имаш. Само дето ще завалят писания на недоволни хора и на такива, които препоръчват друга фирма. И темата отново става безкрайна.bai_ganiu написа:...Ако извадиш късмет и не попаднеш на мошеници си е цяло чудо .... моя съвет е ползвай доказала се вече във времето фирма...
Така че нека си пишем кой какво мисли и нека си четат хората и нека всеки сам реши кой начин да избереи какво да направи.
Мерси на всички за мненията и съветите.Ами значи варианта да си подготвя сам нещата ще ми спести доста пари, е има сии млако риск защото ми е за 1 път, пък и както се изказа по-горе един колега ще имам и някакъв трейнинг, дето се вика не може да ти дадат 2 формуляра за работа и да се чудиш става смешно, та ще се помъча сам май, вярно е че хич няма да е лесно но и във форума има доста инфо.Ако админа реши може да заключва темата вече.
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
http://www.canadavisa.com/ - Най-доказалата се фирма!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Мерси!Ще я разгледам.valioiko написа:http://www.canadavisa.com/ - Най-доказалата се фирма!
Ти не бери грижа за тези дето са заминали с чужда помощ. Сигурно и те се оправят някак си и са си направили добре сметката. Но си мисля, че и ти ползваш помощ от други лица макар и да не са фирма, но се изхвърляш защото вече си минал процедурата и вече си много голям.kill_u написа:...Ми доста изхвърлячи са минали сами по пътя. Така, че си прави сметката сам дали човек, който може сам да се пребори с процедурата не е по адаптиран към условията отколкото този, който отиде и хвърли n-лева и в Канада като го накарат да попълни два екземпляра на трудов договор почва да се чуди какво е това и що е това...
Хвана ме на тясно, а аз си мислех, че никой няма да ме зарбере, че съм неграмотен и на български. Прегледай си всички постинги и тогава критикувай другите!!!!!!!...и Рутина се пише с У, човече.
Ето и от мен нещо стойностно и което си заслужава парите - Павлин Пенчев. http://immigrationcanada-bg.com/contactus.html
Quod medicina aliis, aliis est acre venenum - Това, което за един е лекарство, за друг е отрова.
Ами мерси за линк-а, този пичага надежден ли е?Въпреки че почти се отказах да давам пари на агенти но все пак ако някой е разчитал на него да сподели няма да е зле.
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако ще кандидатстваш по федералната процедура, ползвай канадската фирма (ако ще ползваш фирма де...).
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков