Срещата ще се проведе на 1-ви вечерта в ресторант "Антъни".
Айде да се съберем!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Няма как ,Валка... Няколко хиляди километра ме делят от ресторанта... Едни приятели са си вече в Зарата а друг се стяга за път и на 1 август се прибира...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
В 8 вечерта. Ако дойдете по-късно - пак става. Идвайте, ще се радваме!!!
Иванко, останах с впечатлението, че ще си идваш. Явно съм грешал, жалко.
За съжаление ние на 1 ви няма да можем да дойдем. Но много ще радваме ако се организира среща през следващата седмица на 08.08. Тогава ще имаме път към Стара Загора. Ако има среща ще сме там.
24.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
04.03.2009 - Получени медицински
10.03.2009 - Направени медицински
19.03.2009 - ОК медицински
13.08.2009 - Покана за виза
marinik написа:За съжаление ние на 1 ви няма да можем да дойдем. Но много ще радваме ако се организира среща през следващата седмица на 08.08. Тогава ще имаме път към Стара Загора. Ако има среща ще сме там.
Казваш час и дата и действаме!
А, да! В Канада е хубаво, не слушайте какво ви говорят Поне така казаха хората, които са там