Тема малко извън имиграцията ...
Ех, Боцо, аржентинецо, а твойта любов към непознат Квебек е много понятна...
Не бих се нарекла патриот, но определено не бих забравила за нищо на света хубавите моменти, които съм имала в България. И тук ми липсват, ужасно много ми липсват.
Знам ли, хора, които не пишат с главна буква страната от която идват, някакси не могат да ме убедят в любовта им към чуждото...
И покъщнина да си накупиш, и трийсет етажен блок да си построиш, това за което човек в крайна сметка милее или обича са хората, а тези които обичам са българи и ми звучи ужасно тъжно да наричаш срамно това, че някой не е имигрирал.
Колкото до френския и английския, които предпочиташ да говориш и на които предпочиташ да пишеш - дано са по-силни от българския ти, защото него хич го няма. Ще ме прощаваш за лошия тон, но стана много дразнещо това, което пишеш и не издържах да не се включа.
Не бих се нарекла патриот, но определено не бих забравила за нищо на света хубавите моменти, които съм имала в България. И тук ми липсват, ужасно много ми липсват.
Знам ли, хора, които не пишат с главна буква страната от която идват, някакси не могат да ме убедят в любовта им към чуждото...
И покъщнина да си накупиш, и трийсет етажен блок да си построиш, това за което човек в крайна сметка милее или обича са хората, а тези които обичам са българи и ми звучи ужасно тъжно да наричаш срамно това, че някой не е имигрирал.
Колкото до френския и английския, които предпочиташ да говориш и на които предпочиташ да пишеш - дано са по-силни от българския ти, защото него хич го няма. Ще ме прощаваш за лошия тон, но стана много дразнещо това, което пишеш и не издържах да не се включа.
Da Ivana ,az spodelyam mnenieto na T. Spasov,ne spodelyam mnenieto na drugi ,koito kazvat ,che drugite narodi ni vazpriemat kato golovodnici.Primer ni dava i Kanada v tova otnoshenie,problema e ,che nyakoi ot nas se vazpriemat kato takiva ,a drugi se izgivyavat kato takiva ,treti sa si takiva .Niskoto im samochuvstvie za nacionalna prinadlegnost tuk naprimer se vazpriema mnogo tolerantno.Obratno visokoto samochuvstvie na Garci,Italianci,evreyska nacionalnost e doprineslo da gi vazpriemat s golyama uvagenie.IK 

Леле Боцо, направо умираме от срам в България, че стоим все още тук. Всъщност аз вече подавах документи, така, че ме е срам наполовина срямо другите около менBotzo написа: За СРАМ могат да говорят тия дето си седят в българия и не подават документи да имигрират никаде.

Все пак трябва някой да стои в България и да посреща baby-boomer-ите от Канада, като ги пенсионирате и изгоните от там, за да им вземете работните места

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Така е, май никой от нас нищо не е направил за България, никой нищо няма да направи и за Канада, и за където и да еik написа:"О, неразумни юроде! Поради що се срамиш да се наречеш Българин?" Това че сме имигранти не ни пречи да сме българи. Даже напротив - не трябва да се обезличаваме с масата имигранти. Дърво без корен не дава плодове! Поздрави от Монреал!

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Lele, chovek, ti ot country-hopping si se pooshashavil malkoBotzo написа:Ако знаеш с какво удоволствие заменям българския си за фреснки или английски. Ама както и да е ........... и искам пак да ти напомня за патриотичните излияния. Накак си не вървят в имигрантски форум!ik написа: ... или не дай Боже някой ден на френски и английски ...
che nali buntovnicite sa emigrirali predi da se varnat da napadat turcite?
Niama znachenie kade si po sveta, pak moje da si patriot. Vij, tva che si v niakva balhiasala ispanska kolonia s pretencii za civilizacia, ta e drug vapros.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.