High-rises в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: High-rises в България

Мнение от myhata II »

Гинес,не знам колко си живял в С Америка,но тук политиката е такава 1€=1СА$,тоест стоките в Европа са по скъпи ако го погледнеш така
Ако не ми вярваш това много лесно можеш да го провериш
Ако влезнеш в щатския сайт на "Найк" автоматично ще те прехвърли на европейския или английския и цените не можеш да ги скиваш,но и ако пробваш през прокси и си поръчаш нещо, накрая ще ти обадят че за вас не шипват,абе мен ако питаш всички големи компании са абсолютни мошенници ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Като лоялен клиент на Адидас, ще говоря само за тях... Ако просто искаш нещо ефтино с логото на Адидас ще го намериш за 10 кинта... В Торонто на Орфус роуд съм си купувал за по 10 долара... Ако искаш качество под 25-30 долара забрави... Ако си истински фен и искаш да се покажеш с нещо като на долната снимка, тогава 100+...

Изображение
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Capital Fort - 126m - 27 fl

Изображение

Изображение
Снимка: Ronny_Gift
newcomer

Мнение от newcomer »

Не знам какви са цените в Лондон,но когато живеех в Монреал и карах камион из Щатите, ходехме на шопинг тук,на 100км от НЙС посока Канада на И87 http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7" където уикенда беше пълно предимно с пазаруващи канадци и японци.На въпроса защо идвате чак до тук на шопинг канадците отговаряха,че цените по марковите бутици са 3 пъти по ниски от тези в Канада,а японците с 5 до 10 пъти и идваха направо с чартърни полети от Токио на шопинг.
http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7"

ето тук http://maps.google.com/maps?q=Woodbury, ... A&t=h&z=18"
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Millennium Center - 121m - 32 fl, 24 fl, 18 fl

Изображение

Изображение

Изображение
Снимка: worldnet84
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

SFBG82 написа:Millennium Center - 121m - 32 fl, 24 fl, 18 fl
Абе ти нямаш ли някакви по-смислени занимания освен да ровиш в нета и да copy/paste-ваш тука ?
Ако някой толкова го интересуваше, щеше да си го прочете тука или тука.

Аман от компютърна графика, като го завършат, тогава поствай снимки ...
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Почнаха да се дразнят и бая плюнки се хвърлиха по твой адрес в купения форум БгТоронто,който е заприличал по скоро на ванкувърски селски форум :lol:
Е нали ти казаха в началото че тук да се хвали България не стаа и за Канада всичко или нищо,карай на мен и на още 20човека им става много смешно и до къде ще стигнат :lol: :)
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Е нали ти казаха в началото че тук да се хвали България не стаа и за Канада всичко или нищо,карай на мен и на още 20човека им става много смешно и до къде ще стигнат :lol: :)
И за какво ми е някой да ми хвали България по форуми, след като като редовно говоря с роднини и познати там и ако има нещо за хвалене, те ще ми кажат ?

Докато слагаше реални снимки, а не CG и не коментираше особено, ми беше интересно, ама това е в миналото, в момента темата е заприличала на предизборна кампания.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Що бе,ти толкова ли си прост да се влияеш от едни снимки на некой си в избора ти на правителство
Аз до сега ниточух,нито разбрах че той симоатизира на някоя определена партия
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Що бе,ти толкова ли си прост да се влияеш от едни снимки на некой си в избора ти на правителство
Дреме ми на мен за избори в БГ, така или иначе спрях да гласувам още преди 7-8 години. Мен ме интересуват изборите в Канада, а не в държава, в която не съм стъпвал от 12 години.

Аз не твърдя, че той симпатизира на когото и да било и бях един от малкото, които не му скочиха още от самото начало, дори писах, че снимките са ми интересни. Но вече взе да става досаден ... нали знаеш, че всяко нещо трябва да е в определени граници.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
myhata II написа:Що бе,ти толкова ли си прост да се влияеш от едни снимки на некой си в избора ти на правителство
Дреме ми на мен за избори в БГ, така или иначе спрях да гласувам още преди 7-8 години. Мен ме интересуват изборите в Канада, а не в държава, в която не съм стъпвал от 12 години.

Аз не твърдя, че той симпатизира на когото и да било и бях един от малкото, които не му скочиха още от самото начало, дори писах, че снимките са ми интересни. Но вече взе да става досаден ... нали знаеш, че всяко нещо трябва да е в определени граници.
Какво ти пука изобщо,аз пък се кефя,всичко ми се поднася с подробности :)
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Какво ти пука изобщо,аз пък се кефя,всичко ми се поднася с подробности :)
Ти пък за какво се кефиш, след като повечето неща са в моя град, а не у Филибето ? :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Това какво общо има от къде съм,аз за разлика от некой хора не деля България на София и провинция :)
Виждам че търсиш повод да се заяждаш и няма смисъл повече какво да коментираме
Ако толкова много ви дразни момчето със снимките и проектите,вземете заключете темата или по добре я изтрийте и почнете да пишете за Канада или по добре за Ванкувър
Ето аз ако искаш ще почна с Торонто
Кмета го хванаха в корупция, за 7 те години в Торинто нищо не се прави от към инфраструктора,строят се жилищни и офис сгради в подножието на Даун Таун и Лейк Шор Запад,всичко друго е непокътнато,колоните на Гардинър са се оголили до неузнаваемост и се подават арматурите
Та това е града всеки ден расте,но нищо не се променя
Стефан Цанев
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

ivanko13 написа:Като лоялен клиент на Адидас, ще говоря само за тях... Ако просто искаш нещо ефтино с логото на Адидас ще го намериш за 10 кинта... В Торонто на Орфус роуд съм си купувал за по 10 долара... Ако искаш качество под 25-30 долара забрави... Ако си истински фен и искаш да се покажеш с нещо като на долната снимка, тогава 100+...

Изображение
Сто долара за тоя полиестер,аи стига бе ,див требе да си за да ги дадеш
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Ако толкова много ви дразни момчето със снимките и проектите,вземете заключете темата или по добре я изтрийте и почнете да пишете за Канада или по добре за Ванкувър
За Ванкувър достатъчно се пише в медиите по целия свят, включително и в българските, че да се налага аз да го правя. ;)

А да сравняваш Торонто със София е смешно дори за човек на твоето интелектуално ниво.
Публикувай отговор