Какво мнение ве братче, то си е полит агитация това неговото. Написано е в стил партиен лозунг от ония във филма "Двойникът".edelwais написа:човече, не позволявай на политическите/идеологическите/емоционалните ти пристрастия да ти пречат да гледаш обективно. не ми ще ще да навлизам в детайли, но имам академичен опит (и от двете страни на бариерата) в България, САЩ, Канада и Англия и категорично не мога да се съглася с твоето мнение.
Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
- optics
- Модератор
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Само да попитам, наистина ли се отричате така лесно от придобитите знания в българските университети? Нима считате, че нищо не сте научили там и, че дипломите са ви подарени, защото сте търкали банките за определено време? Много жалко ако наистина така мисли мнозинството. Мисля, че тук в Канада има и хора, които са стъпили именно върху българското си образование при реализацията си тук... Самата аз не съм учила тук все още и наистина не мога да коментирам разликите и да давам оценка за и против, но не си обезценявам труда и придобитите знания в БГ, защото мисля, че са равностойни като качество, а за количеството не знам, но едва ли само хорариума определя това. За сравнение тук си купих два учебника по основна дисциплина, която съм изучавала и с удоволствие открих, че нещата се припокриват в голяма степен. Много добро изпълнение са обаче с много примери и илюстрации. Но такива има и в БГ отдавна стига да имаш пари да си ги купиш...Разликата в полза на местното образование е, че не се пребиваш от водене на записки, а имаш възможност да ползваш библиотеки и други източници...но в последните години това се промени и в БГ поне на някои места. Като пример мога да дам НБУ това е университет с модерни програми, гъвкави и основани на кредитната система както тук, а и материалната база е повече от прилична. От което извода е един, че частното си е частно - поддържа се на ниво. При държавното винаги системата е - куче влачи, диря няма...
/да уточня за съжаление не съм учила в НБУ, но имах възможност да присъствам на лекции там/ И последно да кажа, че имахме един доцент или професор не помня вече, който казваше: "Запомнете висшето образование не е като началното, основното и средното...то е 10 процента обучение от нас и 90 процента самообучение от вас... Ние сме тук да ви дадем основата и да ви насочваме в процеса на учене..."Мисля, че беше напълно прав и това важи за всяка точка на света според мене...с фуния и да наливаш няма как да стане...от едното през другото...

- UnHoly
- Напуснал форума
Това ако посочиш кой и къде го е казал досега цена няма да имаш! Не прекаляваш ли малко с риториката?apple написа:Само да попитам, наистина ли се отричате така лесно от придобитите знания в българските университети?
Аз каквото научих, научих, ама бях отapple написа: Нима считате, че нищо не сте научили там и, че дипломите са ви подарени, защото сте търкали банките за определено време?

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Бисерите на Бойко и компания
http://www.livenews.bg/Iz-politicheskit ... nata-25111

Е т`ва е, е т`ва е, което е т`ва... http://www.youtube.com/watch?v=ASRERO74lmg краткия вариант.... http://www.youtube.com/watch?v=cGTpud9BJxM цялото интервю
Останах без дъх от толкова акъл щедро ръсен и от двете страни... Как съм го изпуснала не знам...

- MrGeek
- Путлер Капут
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
http://www.razkritia.com/145574/%D0%B1% ... %BB%D0%B8/Тука дали ще вървят?
Обмислям въпроса за внос под прикритие де, щото само да ме разконспирирате, че съм аз и едно бройка няма да продам. Тва е щото БГ-тата много се уважаваме взаимно, затова ни БГ ресторант, ни магазин не потръгва на местна почва с дребни изключения... Е, аз па на тоя Иван как ще му пълня гушата, никогиш! Жена, айде на китайско у събота щото за 12 долара на главъ ще се пръснем от плюскане - на примоция е в събота...де! Развлечения по канадски
! Заведенията тук приличат на баничарници от соца
и така и миришат...поне да имаше боза ми то само "Путин" не знам това на оня руския президент ли са го кръстили или на женския репродуктивен орган? Не знам ама ще питам щото съм ученолюбива по принцип!
А иначе не струва - холестеролна бомба от пражени картофи със стар притоплен сос от вчерашната манджа! Бляк 

- UnHoly
- Напуснал форума
Цъфнала, темата е "кога Бойко ш'си 'оди най-накрая", ти какво се загрижи чак до нас да го "докараш"? Я като си захванала с тоя пространен анализ на харанителните навици тука, какво похвално ще кажеш за тоя гурме-отпадък дето уж ще го промотираш - сертифицирани биологични ли са съставките, или производителя подкрепя някаква "виШша" морална кауза
Те щото нали само тукашните производители са алчни аморални копеУета дето използват ГМО и третирани с отровни пестициди и хербициди продукти, иначе по нашенско, ееееех, "тез червени (organic) дУмати..."

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
- Bistra
- Напуснал форума
След паметното 8-мo декемврийско обръщение към студентите на предшественика му...
Бойко Борисов честити 8-ми март в ефира на "Нова телевизия":
"Честит празник на всички български жени... и мъже, които празнуват“
Бойко Борисов честити 8-ми март в ефира на "Нова телевизия":
"Честит празник на всички български жени... и мъже, които празнуват“

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- MrGeek
- Путлер Капут
Да се смееш ли, да плачеш ли. А оправданието на Трайчо цепи мрака (който пък открил форума на английски, въпреки че в залата са присъствали само българи). Катар явно е твърде незначителен пазар за огромните производствени възможности на българските фирми. Както казва мухЪтЪ - ТУШ!.Катарският бизнес не прояви никакъв интерес към България
Нито един катарски бизнесмен не дойде на бизнес форума в катарската столица Доха, организиран по повод посещението на българска делегация, водена от премиера Бойко Борисов, част от която са представители на сто български компании. В делегацията са също кметът на София и седем министри.
Убеден съм, че може да се намери икономическа конструкция, която да привлече и да оправдае катарска инвестиция у нас, коментира пред пратеници на българските медии в Доха министърът на икономиката Трайчо Трайков. Въпреки това е открил форума на английски език, съобщава dariknews.bg. Поканени за участие са били 500 катарски фирми.
Министърът оправда липсата на катарския бизнес с това, че по принцип Катар не е от традиционните търговски партньори на България в региона, защото е малка страна с малко около половин милион местно население и сама по себе си не може да представлява голям пазар за българските стоки и услуги, съобщава БТА.

ПП. Тази снимка от посещението е просто култова!

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Нашите са мен ин блек, а пък катареца по джапанки! Егати уважението... ама човека е бил подготвен щото после са си ударили по една ориенталска баня, ама не се съобщава кой е изпуснал сапуна
!

- Kan_Tangra
Викаш твоето бг образование напред те изведе?apple написа:Само да попитам, наистина ли се отричате така лесно от придобитите знания в българските университети? Нима считате, че нищо не сте научили там и, че дипломите са ви подарени, защото сте търкали банките за определено време? Много жалко ако наистина така мисли мнозинството. Мисля, че тук в Канада има и хора, които са стъпили именно върху българското си образование при реализацията си тук... Самата аз не съм учила тук все още и наистина не мога да коментирам разликите и да давам оценка за и против, но не си обезценявам труда и придобитите знания в БГ, защото мисля, че са равностойни като качество, а за количеството не знам, но едва ли само хорариума определя това. За сравнение тук си купих два учебника по основна дисциплина, която съм изучавала и с удоволствие открих, че нещата се припокриват в голяма степен. Много добро изпълнение са обаче с много примери и илюстрации. Но такива има и в БГ отдавна стига да имаш пари да си ги купиш...Разликата в полза на местното образование е, че не се пребиваш от водене на записки, а имаш възможност да ползваш библиотеки и други източници...но в последните години това се промени и в БГ поне на някои места. Като пример мога да дам НБУ това е университет с модерни програми, гъвкави и основани на кредитната система както тук, а и материалната база е повече от прилична. От което извода е един, че частното си е частно - поддържа се на ниво. При държавното винаги системата е - куче влачи, диря няма.../да уточня за съжаление не съм учила в НБУ, но имах възможност да присъствам на лекции там/ И последно да кажа, че имахме един доцент или професор не помня вече, който казваше: "Запомнете висшето образование не е като началното, основното и средното...то е 10 процента обучение от нас и 90 процента самообучение от вас... Ние сме тук да ви дадем основата и да ви насочваме в процеса на учене..."Мисля, че беше напълно прав и това важи за всяка точка на света според мене...с фуния и да наливаш няма как да стане...от едното през другото...
За съжаление не било така добро, както това от НовоБългарския университет, ама пак не било за изхвърляне ... ?

Докато продължаваш да се чудиш как хората лесно се отказвали от старото си образование, а ти така здраво си го прегърнала, ще има да се чудиш защо на някои хора всъщност им харесва в Канада...
Ама който си скъпи труда, дето е учил навремето и си го стиска ще си пати от това.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола