В тоя ред на мисли...
Ето един подобрен вариант на горната фотография.

И такси ще събират и да гласуваш ще забранят,така де, къде живееш в България или ...,амахааBistra написа:Защо да си го хвърлям? Там съм родена.Няма изискване да се откажа от него за да придобия друго.Ако имаше, щях да се откажа без да се замисля.Ти сега какво да не си решил да събираш такси за България от чужденци? От мен няма да си на голям профит, щото аз не си ходя никак често.
Мизерни жилища, мизерни заплати, които не можехме да похарчим, защото нямаше за какво. Както каза баща ми току що,.... обаче хората бяха с хубави спомени, защото са били млади и защото нищо друго не са били видели. Айде, вземи се скрий с твоята носталгия!myhata II написа:А сега,бай ви Тошо виновен за 23 години ограбване и съсипване на държавата,че по комунизма лошо ли ви беше,всичко ви беше сервирано безплатно !
Аха, верно,на интервюто ти го зачитат и кихаш мангизи за да дойдеш тук ,такси ,макси и като кацнеш те приравняват с овцете,а мерсиBistra написа:Муха, не си на верен път, вярвай ми. Той винаги е бил скромен и преди, и сега, колкото и чудно да звучи.Не си спомням никога да е ходил по банкети, купони и т.н. Не се е преработвал особено вярно, ама какво ли е постигнал - една панелка взета с лихвоточки....Вярно-голям успех, няма що!
Тук образованието е безплатно до колеж, здравеопазването също. Защо ли пък трябва всички да стават вишисти?Ами по-подготвени са за живота от нас, колкото и да го въртиш и сучеш. Освен това какво като си с висше образование оттам, като в нормалният свят не ти го зачитат?
Разликата между мен и теб е че ти си по друга процедура ,имаш роднини посрещат те и ти помагат и затова виждаш нещата по друг начинBistra написа:Да, и те назначават веднага директор с 200К заплата.....сериозно ли го вярваш?
Много те е разочаровала тая Канада, знам ли защо? Ама трябва да има от всички нюанси на гамата.Не може всички да сме еднакви, нал тъй?!