Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от Bistra »

.....
В тоя ред на мисли...
Ето един подобрен вариант на горната фотография. :D
Изображение
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Бах мааму сега е началник и ще го слушате,щото от както дойде,никой от старите и нови политици не видях да се проличи в нещо
Бойко дойде защото така направиха старите парламентарни тролове от БСП и СДС те са причината да дойде царя а след него и Бойко 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Муха, да не си пил от пестицидния сок? :D
Какво означава точно фразата:"Никой от старите и нови политици не видях да се проличи в нещо"???
Никой няма да слушам! Нито ми храни децата, нито пък ми зависи живота от него! Айде, със здраве, ще слушам...Няма начин, просто! :n:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ще го слушаш я,той ти е министър прецедател и вече си има президент на конци,ако толкова много се блъскаш в гърдите що не си хвърлиш българското гражданство в кофата а Бистра ? :D
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Защо да си го хвърлям? Там съм родена.Няма изискване да се откажа от него за да придобия друго.Ако имаше, щях да се откажа без да се замисля.Ти сега какво да не си решил да събираш такси за България от чужденци? От мен няма да си на голям профит, щото аз не си ходя никак често. :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Защо да си го хвърлям? Там съм родена.Няма изискване да се откажа от него за да придобия друго.Ако имаше, щях да се откажа без да се замисля.Ти сега какво да не си решил да събираш такси за България от чужденци? От мен няма да си на голям профит, щото аз не си ходя никак често. :D
И такси ще събират и да гласуваш ще забранят,така де, къде живееш в България или ...,амахаа
Ще го търсите бай ви Тошо ама няма да го намерите :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Живея в Канада. На български избори не съм ходила да гласувам точно от 10 години. Ако почнат да ми събират такси за каквото и да е било просто ще забравя, че има такава държава.Айде, да познаем кой ще загуби?!Не забравяй, че освен на помощите идващи от Европейския съюз в България много все още се разчита на постъпленията идващи от българските имигранти в чужбина. А, за селянина от Правец не съм и съжалявала нито ден от живота си.Затова е и такова отношението ми към бившата му прислуга. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

А сега,бай ви Тошо виновен за 23 години ограбване и съсипване на държавата,че по комунизма лошо ли ви беше,всичко ви беше сервирано безплатно ! ;)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:А сега,бай ви Тошо виновен за 23 години ограбване и съсипване на държавата,че по комунизма лошо ли ви беше,всичко ви беше сервирано безплатно ! ;)
Мизерни жилища, мизерни заплати, които не можехме да похарчим, защото нямаше за какво. Както каза баща ми току що,.... обаче хората бяха с хубави спомени, защото са били млади и защото нищо друго не са били видели. Айде, вземи се скрий с твоята носталгия!
Аз откакто съм завършила все в капитализъм живея, така че вече имам доста добър тренинг. Никой ден не е подарен.Трябва да се бориш ежеминутно, но ТОВА ТЕ ПРАВИ ЖИВ!!!! Въпрос на философия, това е! :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

А баща ти каза ли ти че не се бръкнал и един лев за твоето образование и лечение в България ? :D
Я го питай пак ,в коя държава в света се работише 4 часа а другите се игреаха карти и банкети ? :D
Еххх как са живяли едно време и са си правили густото майна не е за казване :D
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Муха, не си на верен път, вярвай ми. Той винаги е бил скромен и преди, и сега, колкото и чудно да звучи.Не си спомням никога да е ходил по банкети, купони и т.н. Не се е преработвал особено вярно, ама какво ли е постигнал - една панелка взета с лихвоточки....Вярно-голям успех, няма що!
Тук образованието е безплатно до колеж, здравеопазването също. Защо ли пък трябва всички да стават вишисти?Ами по-подготвени са за живота от нас, колкото и да го въртиш и сучеш. Освен това какво като си с висше образование оттам, като в нормалният свят не ти го зачитат?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Муха, не си на верен път, вярвай ми. Той винаги е бил скромен и преди, и сега, колкото и чудно да звучи.Не си спомням никога да е ходил по банкети, купони и т.н. Не се е преработвал особено вярно, ама какво ли е постигнал - една панелка взета с лихвоточки....Вярно-голям успех, няма що!
Тук образованието е безплатно до колеж, здравеопазването също. Защо ли пък трябва всички да стават вишисти?Ами по-подготвени са за живота от нас, колкото и да го въртиш и сучеш. Освен това какво като си с висше образование оттам, като в нормалният свят не ти го зачитат?
Аха, верно,на интервюто ти го зачитат и кихаш мангизи за да дойдеш тук ,такси ,макси и като кацнеш те приравняват с овцете,а мерси
И после тука некакви да ни обаждат че сме били баламурници че сме си губили времето по процедури и т.н.
А аз 10 000 веднага ти слагам и ти казвам че НАШЕТО образование в 1000 пъти по добро от на тези тук !
А и тези го разбират и откачат като разберат че си от Европа техния блян :)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да, и те назначават веднага директор с 200К заплата. :D ....сериозно ли го вярваш?
Много те е разочаровала тая Канада, знам ли защо? Ама трябва да има от всички нюанси на гамата.Не може всички да сме еднакви, нал тъй?! :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Да, и те назначават веднага директор с 200К заплата. :D ....сериозно ли го вярваш?
Много те е разочаровала тая Канада, знам ли защо? Ама трябва да има от всички нюанси на гамата.Не може всички да сме еднакви, нал тъй?! :)
Разликата между мен и теб е че ти си по друга процедура ,имаш роднини посрещат те и ти помагат и затова виждаш нещата по друг начин :)
Стефан Цанев
budtel

Мнение от budtel »

Що се касае до висшето образование мога да кажа, че в България то е все още е по-хубаво от тукашното. Вишистите тука не са подготвени добре, защото куцат учебните програми. Много са повърхностни и не подготвят добре бъдещите специалисти. Нашето обазование има много добри учебни програми и много добри традиции. Сега наистина е в криза, но все още оцелява и от българските университети излизат добри специалисти.
Публикувай отговор