Това й повдига вместо виагра ... не знам какво

ivanko13 написа:Професионалните организации са жив ташак... И те и измислените им CEU кредити... Money grab
Веднага ти давам пример: АааййййййййФоунBistra написа:Сигурен ли си в това, което твърдиш или пак си служиш с изтъркани клишета? Веднага ти давам пример за да те опровергая: Изнесените производства в Китай.seeker написа: Простото тройно правило показва, че при конкуренция печели клиентът, защото се повишава качеството, а се намалява цената.
Намалява се цената, ама дали се повишава качеството?
Сори за офф-топика - Кримон, честит нов президент на Венецуела. Друг път не спори с батко сиkrimon написа:Бистрето е архитект(ка) с ниво и с 1000 долара членски внос, обаче плащан от работодателя й![]()
Това й повдига вместо виагра ... не знам каквоЗатова всеки ден пише в бгканада, за да си повиши професионалното ниво
Пу, как съм изпуснала да ти прочета глупостите! Добре, че беше Павелчо та да ми привлече вниманието към темата. Е, аз съм ти обяснила в другата тема, де...дерзай!krimon написа:Бистрето е архитект(ка) с ниво и с 1000 долара членски внос, обаче плащан от работодателя й![]()
Това й повдига вместо виагра ... не знам каквоЗатова всеки ден пише в бгканада, за да си повиши професионалното ниво
Ами да се обърнат за съдействие към iGate, да видим колко индиеца ще се намерят да берат краставици за минимална заплата. Освен това в статията става дума за Квебек, а не за Канада.c200 написа:След подлата постъпка на РБЦ следват протекционистични мерки с 2 възможи изхода:
- младите канадци захващат да берат краставици за минимална заплата на мястото на не толкоз младите гватемалци
- краставиците поскъпват застрашително поради липса на дърти гватемалци и млади канадци-мераклии
http://www.cbc.ca/news/canada/montreal/ ... layed.html"
Айде сега, какъв им е проблема на кебекарските производители на краставици бе? Ами то и това си е част от капитализЪма. Да се оправят. Да намерят начини да си вдигнат цената тогава, без да губят пазар. Примери в корпоративния свят колкото искаш - да се учат в движение.c200 написа:След подлата постъпка на РБЦ следват протекционистични мерки с 2 възможи изхода:
- младите канадци захващат да берат краставици за минимална заплата на мястото на не толкоз младите гватемалци
- краставиците поскъпват застрашително поради липса на дърти гватемалци и млади канадци-мераклии
Чувствам, че ще има съкращения и в ПР отдела на RBC. Човек би помислил, че имат достатъчно дронове, които да изсипват статии и коментари по всички медии, включая интернет. Обаче, като гледам колко се напъват безплатните дронове по всички форуми, май ще има нови съкращения в RBC. Дори и iGATE не могат да го бият това - безплатна работаc200 написа:След подлата постъпка на РБЦ следват протекционистични мерки с 2 възможи изхода:
roumensp написа:Ами да се обърнат за съдействие към iGate, да видим колко индиеца ще се намерят да берат краставици за минимална заплата.c200 написа:След подлата постъпка на РБЦ следват протекционистични мерки с 2 възможи изхода:
Да бе, фалшифицира изборите и спечели с фантомни 200 гласа ... халал да му е, сега да го видим що ще правиПавел написа:Сори за офф-топика - Кримон, честит нов президент на Венецуела. Друг път не спори с батко сиkrimon написа:Бистрето е архитект(ка) с ниво и с 1000 долара членски внос, обаче плащан от работодателя й![]()