И сега ще ми обясниш ли на прост български език защо, някой който може да работи на черно, не може да работи на бяло и реално да добавя доста повече долари към семейния си бюджет ????agent Ozo написа: Да не говорим, че наистина много трябва да ти е адаптивен морала, за да оценяваш еднакво работата на черно на изпадналия в нищета, с цел да добави някой долар към мизерните социални помощи, и чиновника с петцифрена заплата, присвоил шестцифрени суми.
И никой не възхвалява мързела, а говорим за обществени вреди и коя е по-основателна причина за твоето и на останалите като тъб възмущение, гняв и презрение, гледайки величината на данъците в пей-чека си.
А относно колко съм груб в изказа си, моля те покажи ми къде нападам лично опонентите си, вместо да отговоря на поставените от тях въпроси ? Колкото и да е търпелив човек (а аз не съм въобще) то не може непревкснато да трябва да се мотивираш, доказваш, обясняваш само защото опонента ти не може да рпиеме и друга гледна точка освен своята си и като едно малко дете измисля все нови и нови "доводи" да задоволи каприза си.