Bistra написа:А не ни смущавате. Пишете си, пишете! Аз лично спрях преди доста време да ви чета задълбочено, щото сте ми скучни, ама вие си изследвайте и правете профили...няма лошо!
аз пък не пропускам мнение на двете дами защото са ми интересни и симпатични и най вече все още неухапани от канадското куче за разлика от някои дами с по дълъг престой в канада
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
И тези са намерили хапка...Ама не е луд, който яде зелника...Има още какво да се глозга явно от изнемощялата и опоскана българска земя
БЪЛГАРИЯ СТАНА ЗА СРАМ В КОНЦЕСИИТЕ, В ЧУЖБИНА ВЗИМАТ ПОНЕ 60% В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА. САМО ГЕРБ ОСТАНАХА ВЪВ ФЕН КЛУБА НА НАГЛИТЕ „ИНВЕСТИТОРИ”. Докато редовия българин с треперещи ръце всяка седмица следи фиша си за спортния тотализатор, канадците от „Дънди Прешъс Металс”, най-редовно, всеки Божи месец удрят шеметен джакпот зад притворените очи на българската държава, изнасяйки над 13 милиона долара в злато! И това по официални данни.
apple написа:И тези са намерили хапка...Ама не е луд, който яде зелника...Има още какво да се глозга явно от изнемощялата и опоскана българска земя
БЪЛГАРИЯ СТАНА ЗА СРАМ В КОНЦЕСИИТЕ, В ЧУЖБИНА ВЗИМАТ ПОНЕ 60% В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА. САМО ГЕРБ ОСТАНАХА ВЪВ ФЕН КЛУБА НА НАГЛИТЕ „ИНВЕСТИТОРИ”. Докато редовия българин с треперещи ръце всяка седмица следи фиша си за спортния тотализатор, канадците от „Дънди Прешъс Металс”, най-редовно, всеки Божи месец удрят шеметен джакпот зад притворените очи на българската държава, изнасяйки над 13 милиона долара в злато! И това по официални данни.
Ахахахахаха, страшно си падам по подобни "информации" и конспирации. Единствените доводи във фамозните статии са "специалисти от бранша твърдят". Не очаквайте обаче да намерите каквато и да било информация по въпроса какви са аджеба тия "специалисти".
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
apple написа:Не знам какви са тия специалисти, но знам, че ако няма далавера няма да се мотаят толкова дълго по нашите земи.
Това е епична "логика", достойна за времената от бурното начало на социализЪма. Може би ако зависеше от теб, щеше да въведеш закон всички фирми да работят на загуба.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
apple написа:Не знам какви са тия специалисти, но знам, че ако няма далавера няма да се мотаят толкова дълго по нашите земи.
Това е епична "логика", достойна за времената от бурното начало на социализЪма. Може би ако зависеше от теб, щеше да въведеш закон всички фирми да работят на загуба.
Е какво стана няма ли да се захванеш с професионални и компетентни проучвания по темата или ще си останеш пак само с "епичната логика"?
Председателят на Надзорния съвет на енергоразпределителното дружество прибира всеки месец зашеметяващите 59 000 евро, тоест почти 120 бона.
Освен това чужденецът всяка година прибира огромни суми под формата на премии, живее в просторен апартамент в центъра на София, който се плаща от фирмата, и ползва безплатно до 6 самолетни билета месечно.
В края на всяка седмица Томаш Плескач се прибира в Прага при семейството си - тоест дори не харчи в България огромната си заплата. Лъскав „Мерцедес" S класа вози началника на чешкото дружество, като бензинът естествено се плаща от фирмата.
Отскоро Плескач е охраняван от двама бодигардове заради високото напрежение в обществото вследствие на безбожно надписаните сметки за ток.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Председателят на Надзорния съвет на енергоразпределителното дружество прибира всеки месец зашеметяващите 59 000 евро, тоест почти 120 бона.
Освен това чужденецът всяка година прибира огромни суми под формата на премии, живее в просторен апартамент в центъра на София, който се плаща от фирмата, и ползва безплатно до 6 самолетни билета месечно.
В края на всяка седмица Томаш Плескач се прибира в Прага при семейството си - тоест дори не харчи в България огромната си заплата. Лъскав „Мерцедес" S класа вози началника на чешкото дружество, като бензинът естествено се плаща от фирмата.
Отскоро Плескач е охраняван от двама бодигардове заради високото напрежение в обществото вследствие на безбожно надписаните сметки за ток.
Ами намерили са, не е да не са... Плескач и да го изгонят с тоя доход се е подсигурил до старини. Ама ако питаш Гийка пак ще рече, че е "епична логика" и тия са на загуба в БГ, даже на благотворителни цени продават тока.
apple написа:Ами намерили са, не е да не са... Плескач и да го изгонят с тоя доход се е подсигурил до старини. Ама ако питаш Гийка пак ще рече, че е "епична логика" и тия са на загуба в БГ, даже на благотворителни цени продават тока.
Е, к'во? Това хубаво ли е? Ти май си мечтаеш за такава кариера, а гледай сега аз как ти сипвам оцет в таратора?
Намерили са я, щото не са случайни или са бутнали на когото трябва, каквото трябва. Ти що се гърчиш в Канада, ами не я намериш и ти?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
apple написа:Ами намерили са, не е да не са... Плескач и да го изгонят с тоя доход се е подсигурил до старини. Ама ако питаш Гийка пак ще рече, че е "епична логика" и тия са на загуба в БГ, даже на благотворителни цени продават тока.
Е, к'во? Това хубаво ли е? Ти май си мечтаеш за такава кариера, а гледай сега аз как ти сипвам оцет в таратора?
Намерили са я, щото не са случайни или са бутнали на когото трябва, каквото трябва. Ти що се гърчиш в Канада, ами не я намериш и ти?
Искаш оцетец, е нямаш грижи... Щото татко ми не е от тия с куфарчетата като тате Краси! А къде да ги инвестира си е избрал лично той ама явно се е стискал да те финансира тебе и е предпочел да работи за себе си. Интересно как не усещаш иронията в постовете и преносния смисъл. Знаеш ли, че това са симптоми за една диагноза свързана с нивото на интелекта.
По-скоро за натравяне с кобалт.
Странно как тази тема продължава да бъде за намерили България, но по-скоро за намерили я лешояди . Какво ще стане сега, ще се замажат ли пак нещата или ще има референдуми? Някакви умни хора са напълзяли и разправят всичките политици да си ходят ... Някой чел ли е книгата "Черната дупка на българската енергетика"? Кои са десетте фамилии в които попадат парите всяка година? Колко ли бутат на Барозу?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.