Канадски простотии

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Re: Канадски простотии

Мнение от ivandaman »

Toa пък не спря да се извинява. Все се обяснява в любов на некое "малцинство" и им се мазни за некой вот през следващите избори..

Trudeau to offer formal apology for LGBTQ persecution

Една друга статия споменава че може и да има Financial Compensation
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
7George

Мнение от 7George »

7George написа:Application made to rename Calgary and other places with traditional Stoney Nakoda words
Ще сменят имената на градовете? :(
Grier says in a letter to Calgary’s mayor and to the co-ordinator of the Alberta Geographical Names Program that the Blackfoot people have lived in the area since time immemorial. Grier said his Blackfoot ancestors thousands of years ago called the place Mohkinstsiss — a reference to how “a great bend, the Elbow, came to be in The River Where the Bow Reeds Grow.”
Друго племе контрира, че те са по-местните в района. Повечето от тях нито си говорят традиционните езици, нито могат да изговорят предлаганите имена. Занимават ни с глупости.
Embrace your climate change!
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Тук пък все опяват по телевизията, че нямали прилични жилища и чиста вода.
Как нямат жилища, като само на нашата улица се продават 3-4 къщи!
Щом толкова държат на традициите предполагам типи-та, юрти и други видове палатки ще им свършат идеална работа. Ей го къде е и езерото с чита вода.
А града може да си го наричат както им е угодно, особено ако платят сметката.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Kpetrov написа:Как нямат жилища, като само на нашата улица се продават 3-4 къщи!
Броят на къщи/кондо за продажба не признак наизлишък. Хората обикновено просто сменят за по-голямо, различен район, по-малко (пенсиониране) и подобни. Това, че някой си продава къщата не значи, че ще емигрира, или ще живее постоянно под наем.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
prace

Мнение от prace »

ivandaman написа:Toa пък не спря да се извинява. Все се обяснява в любов на некое "малцинство" и им се мазни за некой вот през следващите избори..

Trudeau to offer formal apology for LGBTQ persecution

Една друга статия споменава че може и да има Financial Compensation
http://dailysignal.com/2017/06/27/new-l ... -ideology/"

внимавай с отношението си към джендерите....
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Е ми либерастка политика, кво друго може да очакваш..

Изображение
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

Welcome to Canada.

Либерастка инквизиция на млада 22 годишно девойка (Teaching Assistant) престплението на която е че е показала на студентите 3 мин видео дискусия на професор които не е съгласен с нововъведените "Gender Pronouns" от лобито на Либерастите..

Садистичната инквизиция на която я подлагат ясно демонстрира екстремистката LGBTQP (Либерастка) политика която е превзела повечето академични институции.. И ако тези лунатици не бъдат спряни нещата ще стават още по-зле.. Вървим към пълен левашки тоталитаризъм.. На това май му викахме "Комунизъм" едно време..

Short version of the inquisition

Full inquisition

Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

ablood написа:
Kpetrov написа:Как нямат жилища, като само на нашата улица се продават 3-4 къщи!
Броят на къщи/кондо за продажба не признак наизлишък. Хората обикновено просто сменят за по-голямо, различен район, по-малко (пенсиониране) и подобни. Това, че някой си продава къщата не значи, че ще емигрира, или ще живее постоянно под наем.
Както и не означава, че има недостиг.
Какво искаш да кажеш, че се стягаш за доброволец да ходиш да им построиш ли?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
speedy

Мнение от speedy »

ivandaman написа:Welcome to Canada.

Либерастка инквизиция на млада 22 годишно девойка (Teaching Assistant) престплението на която е че е показала на студентите 3 мин видео дискусия на професор които не е съгласен с нововъведените "Gender Pronouns" от лобито на Либерастите..
Ако не използваш определения като "либерастки", които не знам защо толкова се използват по българските форуми, аз мисля, че това момиче заслужава медал. Професорите нямат абсолютно никакви валидни аргументи. За мен това са талибани.

PS: Сега видях в новините, че се били извинили. Според мен, трябва да бъдат уволнени.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Извинили са се само защото тя е имала далновидността да запише разговора. Между другото, ЦБЦ не е отразила този инцидент (поне до вчера).

Ядосва ме и начинът, по който оприличават професор Джордън Пийтърсън (според мен този е национално богатсво) с Хитлер.... просто безумна идиотщина.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

...
Последно промяна от ivandaman на Сря Ное 22, 2017 9:49 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

speedy написа:
Ако не използваш определения като "либерастки", които не знам защо толкова се използват по българските форуми, аз мисля, че това момиче заслужава медал. Професорите нямат абсолютно никакви валидни аргументи. За мен това са талибани.

PS: Сега видях в новините, че се били извинили. Според мен, трябва да бъдат уволнени.
Това е единственият български форум който чета, но в интерес на истината чух този термин по телевизията в България това лято. Допадна ми защото е правилен термин. Това са изроди които са толкова вманячени в техните перверзни и извратени сексулани наклонности и единственото което ги интересува и с което се идентифицират са "сексуалните им наклонности" . Повечето от нас предполагам не се събуждат всеки ден с мисълта. "Аз съм хетеросексуален и ще го натяквам постоянно на всеки с които се срещна днес" .. Те точно това правят... Момичето се разплака и те вместо да се озаптисат за момент и да се усетят че прекалиха, почнаха да я натискат още повече.. ИЗРОДИ.. Това са социопати със сериозни ментални проблеми.
Дори и в този форум на един тук подписа му е BulgaYrian, като че ли му дреме на некой за сексуалната му ориентация, но те разбира се трябва да парадират с нея и да ни я навират в муцуните ни, и ако случайно някой изрази "несъгласие" с държанието им (не с ориентацията) почват едни ревове, оплаквания, драми, обвинения, ревове, сополи... Моментално влизат в ролята на онеправдани жертви..

Ако тези не ги спрем по някакъв начине, скоро ще ни задължат със закон да сме членове на LGBTQP мафията..

Marto написа:Извинили са се само защото тя е имала далновидността да запише разговора. Между другото, ЦБЦ не е отразила този инцидент (поне до вчера).

Ядосва ме и начинът, по който оприличават професор Джордън Пийтърсън (според мен този е национално богатсво) с Хитлер.... просто безумна идиотщина.
Браво на девойката че се е усетила и ги разобличи, но това е един случай който излезе наяве, а това според мен си е тенденция не е изключение..

И аз уважаваХ Джордан Пийтърсън, до скоро но от както заби нож гърба на Фейт Гоулди, вече не съм сигурен и той какъв е и за кво се бори.. Уж за "фрийдъм ъв експрешън" ама така както на него му изнася..
prace

Мнение от prace »

Да, и на мен доскоро не ми дремеше, че някой си там бил хомосексуалист..Да си живее хомосексуалния живот и да не пречи на останалите. Няма нищо лошо в това.
Така, както хетеросексуалните не правят паради, не размахват прашки и сутиени и не крещят, че са нормални.....
Но през последните години либералите се опитват непрекъснато от сутрин до вечер да обясняват, колко е нормално жена с брада и мустаци да кърми и детето й да няма пол. Драг куини да четат в библиотеката приказки на децата....
Гнусотии до шии. Започваш да се чувстваш виновен, че си нормален и ти втълпяват, че нямаш право да коментираш и да не си съгласен с менталните отклонения на всичко различно от хетеросексуалността...
Малко на към фашизъм отива работата..
Последно промяна от prace на Чет Ное 23, 2017 7:58 am, променено общо 1 път.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

prace написа: Така, както хетеросексуалните не правят паради, не размахват прашки и сутиени и не крещят, че са нормални.....
Е, поне по-голямата част от тях не ...
:rofl: :rofl: :rofl:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола