FELICITATIONS! VOUS ETES ACCEPTES!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
sirena

merci

Мнение от sirena »

Приятели благодаря на всички за подкрепата, сте чакаме писмото от Виена и после сте видим
Welder, къде си писал за неофицялното писмо за работа не видях къде е този следваст пост :?:
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Welder написа:Полуофициялното предложение за работа представлява нотариално заверено писмо (в Канада) от мой приятел, където той пише, че ме познава и че след като отида в Канада ще ме назначи на работа.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
sirena

merci

Мнение от sirena »

[b]welder[/b] много ти благодаря за бързият отговор винаги съм казвала, че форумът е много полезен :beer:
Lyulinka

Мнение от Lyulinka »

Как ли протекоха днешните интервюта... Дано всички да се похвалят със сертификати.
Успех на всички тази седмица!
bizu

Мнение от bizu »

da, i nie da se pohvalim sys uspeshno intervu!
Vyprosite bjaha kato na vsichki ostanali.
Uspehi i kysmet na vsichki!
eugenie

Мнение от eugenie »

Welder написа:
Welder написа:Полуофициялното предложение за работа представлява нотариално заверено писмо (в Канада) от мой приятел, където той пише, че ме познава и че след като отида в Канада ще ме назначи на работа.
:D Прочетох го но не разбрах дали е в свободен текст или е формуляр ,бланка .......имайки предвид че с док.ни пратени до Виена има декларация (в нея декларира че ни познава и т.н)от приятел в Канада която той взе от имиграционните там(стандартен формуляр) с техен печат .....декларацията само се попълва и заверява нотар.,та затова питам да не би и това писмо да е нещо подобно. :?: :D
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Значи декларацията от роднина и това писмо са съвсем различни неща. Аз имам и декларация от роднина и писмото (свободен текст) от приятел, че ще ми даде работа.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
anilevi

Мнение от anilevi »

bizu написа:da, i nie da se pohvalim sys uspeshno intervu!
Vyprosite bjaha kato na vsichki ostanali.
Uspehi i kysmet na vsichki!
бравоооооооо
дай малко подробности
нива..
колко продължи
имаше ли нещо по-така :)
ние сме в петък :? ,ако щете вярвайте вече се чудя дали ще кажа и името си
iva
eugenie

Мнение от eugenie »

Welder написа:Значи декларацията от роднина и това писмо са съвсем различни неща. Аз имам и декларация от роднина и писмото (свободен текст) от приятел, че ще ми даде работа.
Знам че са различни неща но ............ситуацията е такава че приятилите Х ще помолят приятелите У да ни изпратят такова писмо и затова питам толкова подробно........Благодаря за търпението и бързите отговори.
bizu

Мнение от bizu »

За Анилеви (и за другите, които се интересуват)
Бяхме днес на интервю в 15ч. Аз водеща с нива френски 10/11, английски 9/10, съпругът ми с френски 9/10, ангийски 3/4.
Започнахме със стандартните неща - поиска документите един по един - паспорти, свидетелство за брак, трудова книжка, диплома - аз имам френска диплома за магистър (разпитва ме малко за фрация), после не пита за наше учудване за мотивацията ами за трудностите, които мислим, че ще срещнем в намирането на работа, пита ме за качествата, които са полезни за моята работа, пита ме какво знам за пазара на труда в Квебек и май това беше всичко; после ме пита на английски дали ползвам английски в работата си и аз обясних доста нашироко и това беше; после се обърна към съпруга ми - пита го само да опише задълженията в работата си и тъй като той работи много сложни нещта дълго се наложи да описва, затова и повече не му задава въпроси. Според мен, ако искате поради някаква причина да не ви питат нещо конкретно добавяйте в отговорите си и допълнителни неща, които да доразширяват темата - прави й много добро впечатление. Основното е колкото е възможно по-малко да сте притеснени. Аз някак бях се успокоила и речта ми течеше супер гладко. Пък и дамата не гледа да Ви забие по никакъв начин. През цялото време набира това, което говорите - като точки на лаптопа си и не създава усещане за вглъбеност в думите ви. Това някак действа много успокоително и премахва напрежението.
Успех желая на всички. Ако някой иска да пита нещо по-специялно за професии, образование и други за нас, моля нека ми пише на ЛС. Има поверителна инфо

Пожелаваме успех и късмет на всички!!! И по-леко с кафетата в Радисон - струват по 4лв късото и 8 дългото :)
anilevi

Мнение от anilevi »

bizu написа:За Анилеви (и за другите, които се интересуват)
Бяхме днес на интервю в 15ч. Аз водеща с нива френски 10/11, английски 9/10, съпругът ми с френски 9/10, ангийски 3/4.
Започнахме със стандартните неща - поиска документите един по един - паспорти, свидетелство за брак, трудова книжка, диплома - аз имам френска диплома за магистър (разпитва ме малко за фрация), после не пита за наше учудване за мотивацията ами за трудностите, които мислим, че ще срещнем в намирането на работа, пита ме за качествата, които са полезни за моята работа, пита ме какво знам за пазара на труда в Квебек и май това беше всичко; после ме пита на английски дали ползвам английски в работата си и аз обясних доста нашироко и това беше; после се обърна към съпруга ми - пита го само да опише задълженията в работата си и тъй като той работи много сложни нещта дълго се наложи да описва, затова и повече не му задава въпроси. Според мен, ако искате поради някаква причина да не ви питат нещо конкретно добавяйте в отговорите си и допълнителни неща, които да доразширяват темата - прави й много добро впечатление. Основното е колкото е възможно по-малко да сте притеснени. Аз някак бях се успокоила и речта ми течеше супер гладко. Пък и дамата не гледа да Ви забие по никакъв начин. През цялото време набира това, което говорите - като точки на лаптопа си и не създава усещане за вглъбеност в думите ви. Това някак действа много успокоително и премахва напрежението.
Успех желая на всички. Ако някой иска да пита нещо по-специялно за професии, образование и други за нас, моля нека ми пише на ЛС. Има поверителна инфо

Пожелаваме успех и късмет на всички!!! И по-леко с кафетата в Радисон - струват по 4лв късото и 8 дългото :)
браво на вас още веднъж
с тези нива сте си за пускане направо без интервю :lol:
прекрасно е ние сме с тоста скромни познания и направо съм в чуденка дали да не отложим за по-нататък интервюто за да вдигнем нивата си на езика(особено моя..аз съм придружител но все пак...6т са си доста и мога да помогна)
И още веднъж благодаря за разясненията :)
iva
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Я не се отказвай - дали са ти шанс, възползвай се, ако те върнат ще имаш достатъчно време да си вдигаш нивата. Горе главата и както казват хората : Прави каквото знаеш да става каквото ще ! :D :beer: :lol: 8)
Изображение
anilevi

Мнение от anilevi »

kaka_dora_Luk4o написа:Я не се отказвай - дали са ти шанс, възползвай се, ако те върнат ще имаш достатъчно време да си вдигаш нивата. Горе главата и както казват хората : Прави каквото знаеш да става каквото ще ! :D :beer: :lol: 8)
абе горе горе ама :?

пп: ти къде изчезна :lol:
iva
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Все тук съм си чета редовно какво става ама и на нас малко ни остава та викам да си мълча и да си страдам самостоятелно :)
До 10.12 сигурно тотално ще изпуша :twisted: :evil:
Изображение
anilevi

Мнение от anilevi »

kaka_dora_Luk4o написа:Все тук съм си чета редовно какво става ама и на нас малко ни остава та викам да си мълча и да си страдам самостоятелно :)
До 10.12 сигурно тотално ще изпуша :twisted: :evil:
именно :P
учете си........ние вече няма за кога :lol:
ще пиша в събота с обеснения за взетите сертификати 8) 8) 8)
iva
Публикувай отговор