От литературни анализи на хеи. Аре, стига глупости, има си контрол по заведенията и никой не може да си позволи да ти пробута нещо старо или мръсно, щото ако го осъдиш, има да плащат и децата му.

И аз това се чудя. Толкова ли много от имигралите в Канада са работили в ресторантските кухни в България, та знаят как точно стоят нещата? Или пък са били инспектори в ХЕИ?peter_pan написа:Задавате ли си въпроса защо проблема с хигиената по заведенията се обсъжда в този форум, и никъде другаде в Каната?
Причината е, че ние си спомняме това на което сме свикнали в БГ. Не че тук винаги всичко е наред в тази област, но като цяло е хиляди пъти по-добре от Каната.
аз няколко месеца съм разнасял пушени меса и колбаси из варна - гърди, филета "кренвирши" и т.н.speedy написа: И аз това се чудя. Толкова ли много от имигралите в Канада са работили в ресторантските кухни в България, та знаят как точно стоят нещата? Или пък са били инспектори в ХЕИ?
Ми щото всеки има спомени. Нали за това се говореше. Никъде другаде няма мизерия като в КанаТа.flyfish написа:Към Speedy и THC:
Аз не мога да разбера,защо като говорим за мизерията в Канада,непременно накой трябва да направи съпоставка с България
Ами и аз всъщност това имам предвид. Мен ме интересува как е в Канада. В Торонто на вратата на всеки ресторант има залепена хартийка със зелен, жълт или червен цвят. Дават се в резултат на периодична проверка и аналогията с футбола е пълна. Какво точно и как проверяват не знам. Проблеми с хранителни натравяния не съм имал. В интерес на истината, проблеми не съм имал и в България (последно сравнениеflyfish написа:Към Speedy и THC:
Аз не мога да разбера,защо като говорим за мизерията в Канада,непременно накой трябва да направи съпоставка с България.България на всички е ясна..