Kolko Struva reklamata vav www.bgcanada.com

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Abe Dani... Za6to pak se zahwa6ta6 s takiwa sporowe? Ne ti li stana iasno, 4e ne minawa...
Na men mi be6e doma4nialo za teb, dave ot wreme na wreme te citirah maj i kato widiah, 4e se poiawiawa6 otnowo, ti se zaradwah.
Oba4e ti zahwana pak starata pesen i mi stawa6 nepriaten. 6te si spomniam s umilenie i nostalgia kakaw 4owek be6e stanal sled onia "super spor" :cry:

Ako iska6, dawaj saweti tuk (bezplatni :wink: ), za6toto sa cenni, ako ne 6te6, ami pokrij se pak.

Kakto ti pisa Ombi, w momenta niama swobodni 6tatni dlagnosti. Az se uredih - ulu4ih udobnia moment, no zasega budgeta ne stiga za dwama 6tatni dopisnici ot la ville de Quebec. Ako moge6e, 6tiah da uredia i sapruga si, ama iadec - 6efat ne dawa pari 8)
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

I powe4e niama da pi6a w temite ti, koito sadargat reklamkata ti, za da ne u4astwam w poddarganeto im na "top"-a.
Обичам да преча
HisShadow

Мнение от HisShadow »

prekrasni dumi ....

mislia tshe stava iasno kakvi sa otnosheniata mejdu Balgarite v Kanada i kak si pomagat i se obitshat

tselia problem e da se sloji edin link ...

no drugo si e da popluesh varhu niakoi koito se opitva da izleze ot kalta i da pomogne
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

HisShadow написа: no drugo si e da popluesh varhu niakoi koito se opitva da izleze ot kalta i da pomogne
Dani, ti ne si tuk, za da pomaga6, a za da se opitva6 da si pravi6 reklama i da pravi6 pari ot ne6tastieto i me4tite na horata. Za6toto to4no tova e celta na jelanieto ti da se sloji vrazka kam site-a ti, nali? Tova me otvra6tava. To4no zatova si nejelan tuk :metro:
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Напълно сме съгласни, че този форум е създаден с цел да помага на всички желаещи българи да емигрират в Канада с нужната информация. Не случайно в мотото му е записано, че рекламата не е желана, т.е. неразрешена.
Ами какво ще стане, ако всеки, който реши си публикува свои неща с цел финансови облаги???

За тази цел има други платени сайтове. И не мислим, че някои хора трябва да печелят по този начин.
Това е форум за информация относно процеса на емиграция в Канада.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

zashto taka zlobeete po Dani ?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

HisShadow написа:zashto taka zlobeete po Dani ?
Да злобеем? Дали наистина е злоба? Може би всъщност е въпрос на гледна точка. Явно (ДаниК) не може да приеме чуждо мнение или различно от своето виждане по даден въпрос.

Опитай да погледнеш на нещата така - когато някой (ДаниК) реално се опитва да прави бизнес с цел печалба, а в същото време се опитва да представи това си действие като помощ, която по презумция би трябвало да безвъзмездна (т.е. не платена), явно нещата не изглеждат добре в очите на останалите. Създава се впечатление че някой (ДаниК) ни взема за идиоти, или по-скоро се опитва да ни направи на такива.

Значи, ДаниК, или прави бизнес, но го прави като хората - в това няма нищо лошо, дори си мисля че форумците ще са щастливи да знаят че има и един успял бизнесмен между тях или наистина се опитвай да помагаш, но без заплащане. Хибрид между двете - т.е. помощ ама платена, просто някак няма да се получи.
Plamen

Мнение от Plamen »

ZA SEGA REKLAMATA (PLATENA) V BGCANADA NE E VAZMOJNA...TOVA TRIABVA DA SE RESHI OT CHETIASHTITE- ISKAT LI REKLAMA ILI NE...DO TOGAVA NIE (SHTATNITE) SHTE SI POLUCHAVAME ZAPLATITE OT KGB I CIA...SPORED TOVA KOI KADE E...
SMIATAM CHHE PO TOIA VAPROS POVECHE NIAMA KAKVO DA SE DISKUTIRA...MOTOTO NA SAITA ZA SEGA NE GO SMENIAME...

P.S. KATO MI OSTANE VREME SHTE OPRAVIA PRAVOPISA...OBESHTAVAM... :oops:
HisShadow

Мнение от HisShadow »

i pak se varnahme v natshaloto - advokatite naprimer praviat sashtoto vzimat pari za uslugi

zashto tova ne e pozvoleno na Dani i zashto se plue varhu nego

spomnete si kak plushte po Mark ... zashtoto iskashe da kaje istinata ... i s Dani e taka

kakvo e tova ako ne tshista zloba, taka harakterna za "rakovodstvoto" na foruma
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...ako niakoi e re6il da podeme temata za reklamata, zaradi samata reklama ili puk da se "samoreklamira" - naprazno si trie klaviaturata!
Ina4e tova e i si ostava sait s "idealna cel", taka 4e moeto mnenie e : please, ne komersializiraite tova hubavo ne6to...moje i da e ot polza, no mai pove4e 6te navredi! :-)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

kato e s idealna tsel zashto "rakovodstvoto" ne deklarira tshe ne polutshava finansovi izgodi ot saita ...

otnovo laji, litsemerie i slovestna magla
Joy

Мнение от Joy »

Нека и аз да си изкажа мнението...Истината е,че трябва да се прави разлика между "реклама" и "реклама"...Защо да не бъде публикувана реклама,от която всеки би могъл да извлече само полза?Давах конкретен пример на Пламен...Няма човек,пристигнал тук,който да не опира рано или късно до услугите на оторизиран преводач.Координатите им се издирват "на ухо" под дърво и камък...Вярно,че в емиграцията,обикновенно дават списък,но той се оказва съвсем не пълен (координатите на Милена,например отсъстваха в моя).И защо,питам аз,подобни хора да не се рекламират тук?Всички имаме полза да знаем координатите на лица,които биха ни били полезни!По същия начин обстоят нещата и със застрахователи,данъчни служители,всякакъв род "българскоговорящ сервиз".
Като става дума за платената помощ,само искам да спомена ,че от сега нататък и аз съм на този принцип.Защо?Който не се е опарил,няма да разбере къде да не пипа!Такива проблеми имах с данъчните декларации,благодарение на безплатната помощ на моя позната,че повече през живота си не искам да знам за безплатна подобна помощ и с радост ще си платя за да ми бъде свършена работата като хората!
С удоволствие и много бих се радвала да има реклама на сайта на хора или организации,които биха ни били полезни!Да не говорим,че това би било полезно и за самия сайт и няма да се налага да се спира,да се почва наново,да се налагат ограничения в мегабайтовете,които сме изговорили...В крайна сметка пък,за това сме и тук-за да говорим и общуваме.Ако погледнете руския сайт и форум на "кафе-кебекуа",ще забележите,че има много платена реклама,от която не само сайта печели,но и върши полезна работа на самите хора.Друг е въпроса,че се рекламират само наистина проверени за честност и порядъчност хора и недоволни клиенти винаги могат да си оставят отзивите,което ще бъде явна антиреклама.
Там има реклама на застрахователи (медицински и имуществени),на фирми за посрещане,на ремонтни гаражи и какво ли още не.
Да,ама ние сме умни и некомерсиализирани!Затова ще си издирваме информацията за нужните ни хора кой както може и ще търсим информация " на ухо"! Хайде погледнете реално на нещата и проумейте,че нежеланието на повечето да има тук реклама е само в наша вреда,а този,който е тръгнал да прави бизнес,той и на други места ще си се рекламира и без хляб няма да остане,но ние ще си бъдем задълго неориентирани,защото една от големите трудности тук е именно липсата на информация.
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...abe 4ovek ti da ne o4akava6 "rukovodstvoto" kakto go nari4a6 da raboti darom...i za6to ti e da ti deklarirat podobno ne6to...a v slu4ai 4e naistina imat finansovi oblagi tova drazni li te?
...na men saita mi haresva takuv kakuvto e
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Vladimir Nikolov написа: .....DaniK ......Ti samiat se zavirash m/y shamarite i si pravish neveroiatna anti-reklama, i to ne kato nekompetenten, a kato dosaden i zavistliv chovek.
:lol: А за да се отърве от пороците си му предлагам безплатен съвет
http://margaritta.dir.bg/2003/okt/05zavist2.htm
и то без скрита или явна реклама - сайта не е мой !
:)))))))))
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Sven написа:...abe 4ovek ti da ne o4akava6 "rukovodstvoto" kakto go nari4a6 da raboti darom...
...a v slu4ai 4e naistina imat finansovi oblagi ...
Егати и работата значи! От толкова дрънкане, хората взеха да се объркват.
Гледам да не се обаждам/обиждам на "захапките" на Сянката, ама виждам, че инсинуациите му вече почват да влияят на хората.

Значи:

По призив на Сянката, на който ми беше под достойнството да откликна, но най-вече за да не стават обърквации,

Д Е К Л А Р И Р А М

Финансова или каквато и да било друга облага от бгканада.ком не съм видял. Освен "Евала" и понякога "Май... ти!"
А и не знам някой друг да се е "облажил".

Ваш,
ссттоо

------------

Странна работа, мисля си аз, колко ли цикъла на Левски:ЦСКА ще минат през главите ни?! Бяхме:
-> "франсета" на "англета"
-> "социалисти" на "плащачи на данъци"
-> торабаланци (с пари)/мафиоти на "нормални"
-> сега какво е?
и какво ли още не сме видели ....

В края на краищата, не сме ли от една и съща страна на барикадата?
Заключено