Interesen vapros! Molia daite mnenie i savet.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Pilot и аз бих ти казала да пращаш документите.Най-добре самият ти ще разбереш,ако ти изпратят потвърждение.Независимо,че пишем тук никой не би могъл да знае точно как и под каква форма и колко време се пази нещо там.
Само за справка на въпросният случай с този познат:Той нямаше писмен отказ!Но се беше опитал да им поднесе веднъж невярна информация и на интервюто се хванаха точно за нея.След 6 месеца се опита да кандидатства отново,повтарям нямаше писмен отказ!Не получи НИЩО.А при запитване официално до Виена получи писмо с мотиви за отхвърляне и посочена грешно подадената от него информация от предишната кандидатура.Което пак доказва,че са абсолютно непредсказуеми!
Пожелевам ти успех от сърце!
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Pilot!
Moeto mnenie e sashtoto,pusnete dokumentite,no s informatsia,koiato otgovaria na deistvitelnata :wink: Za vsako razminavane si prigotvete otgovor na interviweto(ako sluchaino paziat neshto) :?
Shto se otnasia za vtoria kandidat,te shte mu priznaiat ili uchenieto ili staja ako sa po edno i sashto vreme :lol: i tova koeto priznaiat shte donese tochkite,taka che moje da gi pishete i dvete :wave2:
Kasmet!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

estoyanova написа:La Rue а какво ще кажеш за едновременно кандидатстване за Федералната и Квебек?Нали не може....
Po vreme na interviewto mi za work permit diskutirah s madam izpitvashtata (kanadka) vaprosa kak nai-barzo moga da si izvadia PR karta. Jenata izrichno mi obiasni che spored novite razporedbi MOJE chovek da kandidatstva na obshto osnovanie i kato selektiran ot provintsia VKLIUCHITELNO i ot Kvebek. Edinstvenoto iziskvane e da si plati taksata za obrabotka i da priloji pismo za prehvarliane na docs ot ednata aplikatsia v drugata. Ako iska moje i da prati nov komplekt docs (za da ne si gubi miastoto kato nezavisim kvalifitsiran rabotnik, naprimer).

Az samata v momenta se opitvam da izvadia sertifikati za selektsia ot Manitoba i ot Kvebek - koeto stane po-napred.

Sas zdrave i uspeh na vsichki.
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Da ne Vi puka ot nisto!Vsicko zavisi ot izpitvastia.Ako e resil da te precaka ste go napravi dori da si perfekten.Men me otriazaha ,wapreki che sam bilingue,staz po schetowodstwo.Sigurno ne mu haresa fakta ce sam bil v US>
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

?

Мнение от yaiuat »

DOLPH написа:Da ne
Кога те отрязаха бе DOLPH? Разкажи как мина интервюто ти?

Почти винаги режат или отлагат, когато не стигат точки така че едва ли е заради това че си бил в US.
Заключено