Телевизиите в Монреал?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

JOY, кабелните и сателитните телевизии са МНОГО по-добри от ефирните, да не говориме, че има канали без реклами и т.н., така че няма нужда да ни съжаляваш :)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

19" stereo tv можеш да си купиш дори за 150 CAD, а от по-нормалните
размери например 27" почват от 250 CAD.
Kade gi namerihte tezi televizori?? Ili sa ot onezi, koiti prili4at na globus ili sa niakoi kofti marka. Samsung 20" e 300 kinta, JVC 20" e 280 kinta, Sony 20" - 340 kinta i t.n. Tova sa nai tankite tseni, koito sam vijdal.
To Live Is To Die
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

holy написа:А може ли да споделите какви са цените на телевизорите в Квебек. Имам предвид по-скромни модели и големини, като за новопристигнали емигранти с малко пари?
19'' TV Emerson можеш да купиш за 155 долара без таксите.
Аз намерих 20'' Sanyo, flat screen, stereo, timer за 170 долара крайна цена.
Най-евтините нови телевизори, които съм виждал (като изключим малките черно-бели 5'' телевизорчета с радио), са 13'' - по около 80-90 долара без такси.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Joker za polzvashtite Internet ot Videotron - ako vkliiuchite kabela v televizora si vmesto v modema, shte mojete da hvashtate 5-6 ot osnovnite kanali s dosta dobro kachestvo.

Az lichno haresvam opciata "20 channels a la carte" na Videotron - za okolo 30 dolara si izbirash 20 kanala, koito iskash da gledash (otdelno v opciata zaduljitelno se vkliuchvat osnoven paket ot okolo 20 programi).
S tova mojete da si izberete lubimite si sportni, filmovi, muzikalni ili detski kanali, taka che hem vsichki v kushtata da sa dovolni, hem da ne se nabutvate izlishno za kanali, koito niama da gledate.

Sushto taka obiknoveno, ako polzvate i Internet i TV ot edin i susht dostavchik, vi davat pone 10 dolara otstypka za paketa
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Иване, радвам се за твоя телевизор:) И аз го купих моя (27`), зоедно с едно мултисистемно видео, от същото място, където се запознахме! Работи по същия начин - подбира си каналите според тяхната честота. Но затова пък гледам повечето от тях добре с една активна стайна антена, и на някои имам субтитри, което много хубаво за подобряването на езика! Кога ще пием бира?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bibco написа:Иване, радвам се за твоя телевизор:) И аз го купих моя (27`), зоедно с едно мултисистемно видео, от същото място, където се запознахме! Работи по същия начин - подбира си каналите според тяхната честота. Но затова пък гледам повечето от тях добре с една активна стайна антена, и на някои имам субтитри, което много хубаво за подобряването на езика! Кога ще пием бира?
Няма проблеми, скоро ще е, пуснах ти ЛС.
Доскоро!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено