Да излизаме ли от Европейския съюз

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината

Имате ли поне един роднина по пряка линия, който смята, че излизане от ЕС е добре за България?

Да
13
39%
Не
20
61%

Общо гласове: 33
newcomer

Re: Да излизаме ли от Европейския съюз

Мнение от newcomer »

myhata II написа:
newcomer написа:все б,х чувал за видни български реститути да си харчат парите от наемите кои по френската ривиера кои по швейцарските алпи ама за реститут мазохист да си харчи парите на -30 градуса по целзий в торонто за сефте чувам
Охоо, много сме тук , и в Квебек има ! :rock:

викаш накацали сте навс,къде

POSTREACT(ions) SUMMARY

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
myhata II написа:
newcomer написа:все б,х чувал за видни български реститути да си харчат парите от наемите кои по френската ривиера кои по швейцарските алпи ама за реститут мазохист да си харчи парите на -30 градуса по целзий в торонто за сефте чувам
Охоо, много сме тук , и в Квебек има ! :rock:

викаш накацали сте навс,къде
Викам да стягаш софрата с бялата покривка в русито, щото нали знаеш че за мухата еденето и пиенето са на първо место ! :y: :rock:

POSTREACT(ions) SUMMARY

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Явно само ти НЕ си разбрала че свежите пари постъпват само в дълбоките партийни каси, а най големия резил е че най много поглъщат мангалските на ДПС !
Еничари много са се навъдили, направо сабята на дядо ми ще умре от кеф !
ДПС беше създадена от любимата ти партия-майка -хранилница, заради това и там закономерно броят на агентите на ДС е най-голям.
Не трябва да се забравя, че именно Ахмед Доган беше единият от емисарите, които доведоха царят - министър - председател в България. А изборният успех на последния пък беше причината за моята лична емиграция.
Защото той беше машата на комунистите, с която разбиха демократичната опозиция - единствената, на която се дължи нашето членство в Европейския съюз и цивилизования свят.
myhata II написа:Викам да стягаш софрата с бялата покривка в русито, щото нали знаеш че за мухата еденето и пиенето са на първо место !
А аз казвам, заведи го на ресторант с реститутските пари. Не се скръндзи и самопоканвай, типично по комунистически! :n:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Явно само ти НЕ си разбрала че свежите пари постъпват само в дълбоките партийни каси, а най големия резил е че най много поглъщат мангалските на ДПС !
Еничари много са се навъдили, направо сабята на дядо ми ще умре от кеф !
ДПС беше създадена от любимата ти партия-майка -хранилница, заради това и там закономерно броят на агентите на ДС е най-голям.
Не трябва да се забравя, че именно Ахмед Доган беше единият от емисарите, които доведоха царят - министър - председател в България. А изборният успех на последния пък беше причината за моята лична емиграция.
Защото той беше машата на комунистите, с която разбиха демократичната опозиция - единствената, на която се дължи нашето членство в Европейския съюз и цивилизования свят.
Точно така, както и самия Игнат Канев в Торонто с имущество собственост на НРБ !

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Точно така, както и самия Игнат Канев в Торонто с имущество собственост на НРБ !
Ми вземи и му го национализирай имуществото, какво още чакаш! Доколкото знам ти дава покрив над главата, та все ще си на кяр.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Освен привържениците на Атака и Волен Сидеров никой друг не иска България да излиза от ЕС. А те са само 3% и сигурно няма никога повече да влезнат в папрамента.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:Освен привържениците на Атака и Волен Сидеров никой друг не иска България да излиза от ЕС. А те са само 3% и сигурно няма никога повече да влезнат в папрамента.
Те сега са при Баречков и Гроб ! :rofl: :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

joro написа:Освен привържениците на Атака и Волен Сидеров никой друг не иска България да излиза от ЕС. А те са само 3% и сигурно няма никога повече да влезнат в папрамента.
Де да беше тъй. Като гледам резултатите от анкетата, процентът е повече.

При това някои хора изглежда не разбират простия въпрос "имате ли поне един роднина..." примерно батката, гласувал по чисто егоистични причини. Батка, не е важно ти какво искаш и дали имаш трима братя които са против излизането. Ако баща ти е "за" излизането, значи трябва да се отметнеш с "да".

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
newcomer

Мнение от newcomer »

optics написа:
ти, всички са клонинги на Мух

POSTREACT(ions) SUMMARY

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
optics написа:
ти, всички са клонинги на Мух
:rofl: :rofl: :rofl:
Айдя, ся искаш да развалим домузлука само и само да не почерпиш бай иванеее !! :rofl: :rofl: :lol: :lol:
Язък, имах те за по разбран ;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

optics написа:При това някои хора изглежда не разбират простия въпрос "имате ли поне един роднина..."
Имам, да, онова недоразумение в Павликени, опази боже! :D
Аз ти отговорих, ама ти го маркира с червени звездички. :P

POSTREACT(ions) SUMMARY

joro

Мнение от joro »

И шотландците искаха да излизат. Ама не ги огря. И къде ли ще идат с гайдите?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

joro написа:И шотландците искаха да излизат. Ама не ги огря. И къде ли ще идат с гайдите?
А какво ще правят вътре с гайдите!?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Kpetrov написа:
joro написа:И шотландците искаха да излизат. Ама не ги огря. И къде ли ще идат с гайдите?
А какво ще правят вътре с гайдите!?
Квото са праили и досега. Да им имат проблемите българските роднини .

POSTREACT(ions) SUMMARY

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Публикувай отговор