Що какво лошо има да гледаш други хора? Стига с тая Виагра, бре! Ние сме млади хора. Даже не знам как изглежда Виаграта, а всъщност знам, гледала съм реклами.agent Ozo написа:И Виаграта ли не му действа бе, Бистре? Трябва да гледа на живо други как го правят ли?
Keeping Quebec safe from English-only sex aids
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Keeping Quebec safe from English-only sex aids
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
- Independent
Бистре, рожбо, там ти е проблема! Нас не ни интересува - нито гащите, нито играчките, нито нищо.
Ти сама ни го тикаш в лицето! Затова ти казвам - спри се! Ако не си на 12 години, ще разбереш защо
Ти сама ни го тикаш в лицето! Затова ти казвам - спри се! Ако не си на 12 години, ще разбереш защо
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Independent, спри се и ти да се уповаваш и призоваваш нещо, което го няма. 
Бистрето не е на 12 г., тя е просто едно Зайче-Байче.
Нали така, Бистре?
Бистрето не е на 12 г., тя е просто едно Зайче-Байче.
Нали така, Бистре?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Много дребнаво изказване. За мен всеки човешки живот е ценен, но да се занимаваме години наред за 16 sex aids е просто "залуду работи, залуду не стой". Ясно, че закона е нарушен и че закона трябва да се спазва, но понякога изпадаме в безумни ситуации. Както знаеш аз съм завършил френска гимназия и да говоря френски ми доставя невероятно удоволствие, даже и в Кебекagent Ozo написа:Ами табарнак за табарнака си е ценен, ако и за теб да е все едно дали ще са 16 до 32 повече или по-малко на този свят.pumpy написа:Ето това е велика страна: Хиляди долари в продължение на години, за да защитим 16 до 32 табарнака. Да живей Quebec Libre![]()
![]()
![]()
So to sum up: somebody complains about English packaging on a product used by 16 people in the course of a year (or 32 if you count their partners), and the justice system is tied up for years.
Не става дума за зъби все пак, а за живи хора.
- Bistra
- Напуснал форума
Не съм ти рожба. Ти що ме четеш като те дразня? Ай, къш! Не може човек свободно да каже нещо без да го накацат десетима и да почнат да го обиждат.Independent написа:Бистре, рожбо, там ти е проблема! Нас не ни интересува - нито гащите, нито играчките, нито нищо.
Пък и на сексолог ще ме праща. Върви ти на психолог и сексолог като за теб такива теми са табу!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
- Bistra
- Напуснал форума
Пумпи, миналата седмица по телевизията имаше специално предаване по повод на смъртен случай при да го кажем "странни сексуални техники"pumpy написа: За мен всеки човешки живот е ценен, но да се занимаваме години наред за 16 sex aids е просто "залуду работи, залуду не стой". Ясно, че закона е нарушен и че закона трябва да се спазва, но понякога изпадаме в безумни ситуации. Както знаеш аз съм завършил френска гимназия и да говоря френски ми доставя невероятно удоволствие, даже и в Кебек
Ако се докаже, примерно че е при използуване на някаква такава играчка без описание на английски кой държат отговорен? Е, затова се занимават и с глупости, щото има всякакви хора. Това, че ние не сме такива, не значи, че и останалите не са.
Колко по-лесно би било да се приеме, че щом си купувам нещо от магазина си нося отговорността да мога да прочета упътването и да се оправя с ползването му. Всичко останало е идиотия. А когато правим идиотии и искаме някой друг да ни плаща за масрафа е още по-голяма идиотия, но какво да се прави - общество от малоумници.
Или ще се окаже, че не съм си го купил, а са ми го дали насила да го ползвам....
Или ще се окаже, че не съм си го купил, а са ми го дали насила да го ползвам....
- Bistra
- Напуснал форума
Не знам. За това може да се произнесе Марто като виден адвокатин. Не само да гледа сеир.
Ами то това си е точно така. Упътванията са именно за това - да снемат отговорността от производителя и търговеца и да я прехвърлят върху потребителя. Пък той ако иска да го чете упътването, ако иска нека не го прави.pumpy написа:Колко по-лесно би било да се приеме, че щом си купувам нещо от магазина си нося отговорността да мога да прочета упътването и да се оправя с ползването му. Всичко останало е идиотия. А когато правим идиотии и искаме някой друг да ни плаща за масрафа е още по-голяма идиотия, но какво да се прави - общество от малоумници.
Но след като има закон за защита на потребителя и той не е изпълнен, то и отговорността няма как да му бъде прехвърлена.
За мен е непонятна съпротивата на търговеца, тъй като е в негов интерес да снеме от себе си отговорността при евентуални проблеми.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Това и аз не го разбирам - печалбата от 16 артикула е толкова голяма, че не може да "забрави" за тях и да спре да ги продава ?
Четох аз ,ама не що не моем да стоплим за какьв прьстен става вььпрос .Аз имам два вибратора ,вагинални топчета и белезници ,ама безопасни,и само един от тия диваиси има инструкция на френски ,които аз не разбирам ,е са кво да седнем да ги сьдим ли.Ма нали сьм с инженерна диплома ,и мене ми инструкция не требе .Тукашните се чудат само как да се жалват и ако м оже и кинти да изкарат от некьдеBistra написа:Хахаха вие ми оправихте седмицата. Този пръстен съм го виждала "на живо" в употреба.
Не знаех само, че инструкцията му е била само на английски.![]()
Има някои сред тях са рядко загубени. Ами, ако се повредят недай си Боже, поради незнаене на английски? Да им слагат инструкции и на френски! Аз нямам против.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Жоро, ти на кой бряг си? Това не са ли "играчки" за момичета?JoroF написа:Четох аз ,ама не що не моем да стоплим за какьв прьстен става вььпрос .Аз имам два вибратора ,вагинални топчета и белезници ,ама безопасни,и само един от тия диваиси има инструкция на френски ,които аз не разбирам ,е са кво да седнем да ги сьдим ли.Ма нали сьм с инженерна диплома ,и мене ми инструкция не требе .Тукашните се чудат само как да се жалват и ако м оже и кинти да изкарат от некьдеBistra написа:Хахаха вие ми оправихте седмицата. Този пръстен съм го виждала "на живо" в употреба.
Не знаех само, че инструкцията му е била само на английски.![]()
Има някои сред тях са рядко загубени. Ами, ако се повредят недай си Боже, поради незнаене на английски? Да им слагат инструкции и на френски! Аз нямам против.
- Kan_Tangra
Не си от най-досетливите. За пореден път се убеждавам.apple написа: Жоро, ти на кой бряг си? Това не са ли "играчки" за момичета?
Последно промяна от Kan_Tangra на Вто Мар 12, 2013 11:05 pm, променено общо 1 път.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола