mufc написа:Да и това го мислих, по принцип се надявам до нова година да ми ги пратят и след като ги направя тогава да си бия камшика докато си чакам визата... това би бил перфектния вариант.
Както става ясно - от 1-ви декември има промяна в офисите които ще се занимават с обработка на документите, което за съжаление най-вероятно ще означава допълнително забавяне докато системата започне да функционира по новия начин.
Затова ако съм на твое място - ако наистина имаш възможност да отидеш за известно време да работиш някъде, недей да се колебаеш, а и едва ли има нужда да търсиш варианти за замразяване на процедурата.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Реорганизацията е от 31 март 2012. Това означава, че пробленът ще е за тези през 2012 ( интервю, обработка на документи и т.н.) Така, че според мен до 31. 03. 2012 трябва да са приключили с нас (сесия 2010)
Остава неясен въпроса дали тази мисия в Букурещ ще е оторизирана да издава имигрантски визи след месец Март или издаването на визата ще е от Канада?
Аз също като warthog се надявам да ни приключат до Март всички като заварено положение, защото ако трябва всичките досиета да се прехвърлят към Канада просто не ми се мисли...
Аз си мисля, че специално Букурещ нямат общо с това реорганизиране- тъй като те са си офис за издаване на визи (било то туристически или постоянни). Работят си директно с Канада, а не с Виена (или поне така аз смятам )
Прочетох пак какво става с тези промени и стигам и аз до извода, че мисията в Букурещ ще продължава да си работи.
Просто втория пакет, който го пращахме ние към Букурещ вече ще се праща към Канада и вече от Канада ако нямат забележки пак трябва да си пристигат нещата в Букурещ като офис, който ни обслужва нас българите.
А ние, които сме си ги пратили документите още пролетта и нямаме още визи си ни довършват досиетата по досегашния канален ред.