превоз на животно до Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
dea

Re: превоз на животно до Канада

Мнение от dea »

Животните, които се пренасят имат задължително индетификационен чип. Няма как да бъдат подменени, разменени и прочие.
Авиокампаниите не разрешават пренос на животни под 3 мес. възраст.
Цената е според теглото. Има си тарифа.
Необходима е да се направи запитване до авиокомпанията и то доста отрано и тя да даде потвърждение, че поема да изпълни превоза. Има вариант и за карго превоз, осигурен от друга фирма, а не от авиокомпанията.
При определени климатични условия също може да бъде отказан превозът- например много ниска външна температура или през определени месеци в годината.
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
prace

Мнение от prace »

направих запитване на поне 6 спедиторски фирми, а австрийските аеролинии изчислиха, че ще е около 400 долара превоза от София до Ванкувър.
bp_de

Мнение от bp_de »

Ако чак толкова ти требе куче - мога да питам един мои познат - тои е във вашия град но развъжда ловни кучета - тои е ловец но овчарки няма.
Не знам цените но по преположение за 400 кандеца би требвало да мойе да се снабдиш с куче -на тоя агент кучетата са маркови така да се каже- ходил съм у тях - голям зверилник е .
prace

Мнение от prace »

Искам куче, което да отговаря на германските стандарти за немска овчарка. Тук такива кучета са между $1500-2000. Всички други кучето, които се продават на по-ниски цени не са регистрирани и не са истински немски овчарки. Има някакви други, които са северноамерикански кучета, които нямат нищо общо с европейските стандарти на немски овчарки. В USA хубавите овчарки , които отговарят на немските стандарти са около $2000-2500.
Който веднъж е имал немска овчарка вкъщи не иска да има друго куче.
bp_de

Мнение от bp_de »

Ясно - искаш точно определен модел .......сори- в тоя случаи не мога ти помогна.
Аватар
some

Мнение от some »

Като гледам недоволните от Канада из форума си мисля че авиокомпаниите са извозили бая телета насам.
:)
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

some написа:Като гледам недоволните от Канада из форума си мисля че авиокомпаниите са извозили бая телета насам.
:)
Пост на месеца.. :)
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

A,kakво ще кажете за приютите,те също са добра алтернатива.Вместо да мъкнете животни,ето ви лесен начин,ако чак толкова ви е притрябвало животинче. В Канада би трябвало да има приюти....!
Другото което е,че в Канада важът много строги закони...докато им свикнете.То не е,като да го пуснеш из блока в БГ....там глобяват.
IFF

Мнение от IFF »

martatabs написа:A,kakво ще кажете за приютите,те също са добра алтернатива.Вместо да мъкнете животни,ето ви лесен начин,ако чак толкова ви е притрябвало животинче. В Канада би трябвало да има приюти....!
Другото което е,че в Канада важът много строги закони...докато им свикнете.То не е,като да го пуснеш из блока в БГ....там глобяват.
Системата се разпада вече тука,всички си имат животни,перални,ремонтират си колите в гаражите....Всичко това е уж забранено.
prace

Мнение от prace »

вече имам куче.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Да ти е живо и здраво и много радост с него.

А, да! И да слуша!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

prace написа:вече имам куче.
Дай снимки. От къде го взе? Толкова са сладки като малки, акато пораснат стават едни досадници. :D
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
prace

Мнение от prace »

Взех я от winnipeg. Превозиха ми я до Ванкувър. Обаче не знам как се качват снимки в форума. Малко съм некадърна.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

prace написа:Взех я от winnipeg. Превозиха ми я до Ванкувър. Обаче не знам как се качват снимки в форума. Малко съм некадърна.

Малко??? :)

Закачи я някъде "онлайн" и сложи линк тук.. Останалото ние ще го измислим.. :handshake:
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
prace

Мнение от prace »

http://www.photoape.com/album/index.cfm?albumID=29603

Това са ми домашните любимци.
Публикувай отговор