а виждали ли сте тези пилета, които са ги хранили с истински зърна

ами другите, които са се разхождали на свобода, а не са били с вързани крила и крака в клетките, където ги боЦкат с антибиотиЦи и господ знаи какво

ама някои други вече са се усетилиkralimarko написа: и имайте в пред вид че китайците все още не знаят че ориза е само за гарнитура а не основно ястие ,представете си само ако разберат .......
мога ти кажа в бг-то кво са - картофено брашно + една мноо силна подправка, която мирише на месо в малкo количество, инъче не се траеbateto написа:аз много не ги разбирам тия работи,обаче нали съм в бизнеса знам в Мтл десетки складове от които всички производители и преработватели на храни от различните браншове -месо,птиче,млеко,консерво и каквото се сетите яко пазаруват едни 50 кг. торби пълни с нещо си дето го мешат в производството си.сега някой ,ако се сеща какво е това нещо в тия 50 кг торби нека каже ,обаче всеки случай не е цемент.![]()
абе друго си е селска печена кокошка зашита с 20 кюфтета в търбуха
Може, и аз четох за млякото пък в Канада и САЩ, много стиктно се проверява за следи от антибиотици и фермата може да я изключат като доставчик. А и една крава с мастит опре ли до антибиотици те я махат, не е рентабилнаeva-vet-eva написа:Нас ни учат,че антибиотиците при пилетат в Ка са забранени
ми няма нищо лошо, на вкус е малко кофти, но инъче е диетичноoptics написа:е, че кво му е лошото на картофа ?