Здравейте от Ванкувър
-
Страхотно! Браво пич! Успех и да качиш още фотоси!Bily T написа:Ето и първите снимки:
http://www.flickr.com/photos/8219812@N02/show/
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Bily T, успехи в Канада
Разкажи малко повече за това как пътувахте, как се настанихте, какви са ви първите преживявания. Сигурна съм, че много хора са любопитни да научат повече за Ванкувър, особено ние .
Много има писано за Монреал и много малко за Ванкувър. Ще се радвам ако споделиш с нас.
Поздрави и успехи
Снежа
Разкажи малко повече за това как пътувахте, как се настанихте, какви са ви първите преживявания. Сигурна съм, че много хора са любопитни да научат повече за Ванкувър, особено ние .
Много има писано за Монреал и много малко за Ванкувър. Ще се радвам ако споделиш с нас.
Поздрави и успехи
Снежа
Документи до Виена - 22.04.06 г.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
аре ,който иска нека се блъска сред бъмове и реднекси,аз избрах цивилизацията.Ван е заобиколен от хубава природа,гледката е красива,има хубав,модерен даунтаун и 2-3 хубави квартала,този на Били,другия на Патката и третия Ричмънд на китайците.Останалото са селски реднекс махали наподобяващи трейлър парк пълни с бъмове,китайци,индуси и всякакви други неандерталци.Престигайки там от Бг. като ги обикалях имах чувството,че съм се върнал с 50 год. назад във времето.За Едмън-Реднекс Капитол няма какво да говоря ,100 са малко.
Коя година го обикаля бе Батюхbateto написа:аре ,който иска нека се блъска сред бъмове и реднекси,аз избрах цивилизацията.Ван е заобиколен от хубава природа,гледката е красива,има хубав,модерен даунтаун и 2-3 хубави квартала,този на Били,другия на Патката и третия Ричмънд на китайците.Останалото са селски реднекс махали наподобяващи трейлър парк пълни с бъмове,китайци,индуси и всякакви други неандерталци.Престигайки там от Бг. като ги обикалях имах чувството,че съм се върнал с 50 год. назад във времето.За Едмън-Реднекс Капитол няма какво да говоря ,100 са малко.