Balgarka /v/ Amerikan Idol!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
todor73

Мнение от todor73 »

Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Sneji написа:
KolioBalkanski написа:
bijou написа:Ex,Kolio pak xape6 kakto vinagi!I predavaneto vuob6te ne e tupo!Naprotiv!Az puk 4ux po novinite,4e sa razkrili fabrika za narkotici v Korten(do Nova Zagora).Mai samo po takiva povodi spomenavat Bulgaria!Taka,4e tova 4e momi4eto se e predstavilo na takuv prestijen konkurs si e naistina golqma rabota!
perlichke ne si prochela pravilno
na tova show predstaviha balgaria mnogo zle i zatva sega si izmivat ochite
a taia ne e dashtria nito na Mimi Ivanova nito na Lili Ivanova a na edna pichka s posledno ime Vladovski deto peeshe v BGto za dokato oshte goneh katerici iz parka na svobodata.
Кольо, как знаеш, кое е момичето, като не си я видял? Че и с майка й до нея, която обясни, че през 70-те е била известна певица в България. Какво те притеснява? Фамилията й ли? Ами много честа практика е децата на известни родители да носят други фамилии за да не се набиват на очи.
Прав си, че в първото издание на въпросното шоу е имало много негативно изказване по отношение на българите - доклкото знам един от водещите е казал на един от кандидатите, че не ставал дори за "български идол" (не иска да ми се включи латиницата). Само, че за разлика от теб, аз гледах и двете изяви на Леа Владовски и останах приятно изненадана. Колкото до това, че щоуто било тъпо, ами за мен не е. Момичетата и момчетата дават всичко от себе си за да се представят добре, е понякога стават и гафове, но нали за това е шоу. Честно казано предпочитам това шоу пред новините например - омръзнало ми е да слушам за катастрофи, убийства, изгорели къщи, изчезнали или болни хора. Пък и нали знаете - "по вкус и по цвет тварищи нет".

Една поправка - Леа била дъщеря на бившата вокалистка на Фамилия "Тоника" Анастасия Банчева.
hehe
chela li si 1984 ?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено