Ето това е зима сега,истинския Уинипег -30С

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Rainmaker

Re: vremeto

Мнение от Rainmaker »

No667 написа:Eto tova veche e zima v Russia
Na men napravo mi se struva toplo tuka -30C,a ne moga da si predstavai -50C,ne iskma i da go vijdam i da mi se sluchva,to zatova rusnacite sa mnogo v Winnipeg,ne im pravi vpechatlenie vremeto.

Oste 2 dni ste e -30C,ste go prejivea,posle go davat -10C i weekenda da e +1 !!!!
Za po-niakolko dni se prejiviava,ama ako e mesec e ujas.
Ako ne ti haresva nali znaesh...
survivor

Мнение от survivor »

Onya den mazhat mi gleda edin dokumentalen film. Prislamchvam se i az. Gledam nyakakvi hora si pravyat iglou v snega. Naokolo snyaaaag - drugo se ne vizhda. "Eto tova e istinskata Canada" - izricham madro az. "Tova e film za Antarktida" - kazva ledeno mazhat mi :shock:
Аватар
No667

-30C

Мнение от No667 »

chestno vi kazvam -15C e pesen,napravo e prolet,sviknah na -10 i -15C i e ponosimo,savsem normalno si e,ama -30C e shok.

Moje bi ako stane -40C i togav aza -30C ste kazvam che e ponosimo i priatno.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
survivor

Мнение от survivor »

Abe minalata zima v Montreal se zadarzha dosta vreme -40 s faktora vyatar. Kato stana -10 kazvahme che e zhega :D
A pak kato stigna nulata veche i na men mi se priiska da izlyaza po bermudi i sandali kato kanadcite :wink:
Ivana

Ето това е зима сега,истинския Уинипег -30С

Мнение от Ivana »

Nai-nska izmerena temperatura v Canada - prez 1947 g v YUKON...
-63 C, bez winchills.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Re: canada

Мнение от Lub0 »

No667 написа: Daje poveche zabavlenia si pravia ot vas v Montreal,kato vi e tolkova party i evropeiski grada kolko pati hodite na klub ili kafene ?
Опала, я по-полеко с изказванията и обобщенията, че аз колкото пари сам изхарчил по кръчми и ресторанти в Монтреал, ти надали някога ще изкараш в това смотано село...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Rainmaker

Re: canada

Мнение от Rainmaker »

Lub0 написа:
No667 написа: Daje poveche zabavlenia si pravia ot vas v Montreal,kato vi e tolkova party i evropeiski grada kolko pati hodite na klub ili kafene ?
Опала, я по-полеко с изказванията и обобщенията, че аз колкото пари сам изхарчил по кръчми и ресторанти в Монтреал, ти надали някога ще изкараш в това смотано село...
ama verno uj postinga beshe za niskite temperaturi a do kakvi razgoresheteni dialozi se stigna
Заключено