VESELA KOLEDA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

CHESTITA KOLEDA na vsichki.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 9:02 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Честита Коледа и от мен.Желая ви много любов :)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Chestita i ot men. :D
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Joy

Мнение от Joy »

Весели и щастливи празници на всички и от мен! С пожелание форумът ни да пребъде дълги години,все така да помага и да ни обединява!

Изображение

Един истински анекдот,който ми се прииска да споделя...За това,как се поздравяват работодатели с работници в България.Случаят е действителен и току-що ми беше разказан от роднини...

Директорът не Кремиковци не е изплащал заплати от повече от 3 месеца.Това му е редовен номер и никакви стачки и протести не действат срещу г-н Захариев...

Звучи поздрав по радио "Веселина" от работниците на комбинат "Кремиковци" за "любимия" им директор г-н Захариев...Поздравяват го с песента "УМРИ!" :D
Не след дълго звучи ответен поздрав от г-н Захариев за всички работници на комбината,с пожелания за весели празници...Звучи песента "ИМАМ 100 ЖИВОТА." :D :D :D
Заключено