nuzda ot savet

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

ми защото е голям инат и все с главата в стената и така все закъсняваме за някъде - всичко знае и нищо не иска да пита! :D и все казва "спокойно, има време", накрая питам, разпитвам и се оказва, че не е точно както той си го мисли! затова питам тук, но не разбрах това според теб лошо ли е? а съпругът ми работе за провинциалното правителство, но и в сградата му - не знам кой предлог подхожда най-добре на ситуацията... :shock:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

simplyaven написа:ми защото е голям инат и все с главата в стената и така все закъсняваме за някъде - всичко знае и нищо не иска да пита! :D и все казва "спокойно, има време", накрая питам, разпитвам и се оказва, че не е точно както той си го мисли! затова питам тук, но не разбрах това според теб лошо ли е? а съпругът ми работе за провинциалното правителство, но и в сградата му - не знам кой предлог подхожда най-добре на ситуацията... :shock:
Лошо няма!
Но е ... необичайно!
:D
В правителството "работят" министрите. Затова те попитах. :wink:
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

не бих казала, че е необичайно! аз мъже, които да не са капацитети по всички въпроси не съм срещала - ще извиняваш, но е факт! даже за пътя не питате! така че трябва да има и някой, който да подсигурява тила, пък ако не се наложи да си ползва придобитата информация - още по-добре :)
еми извинявай за неправилната граматика! добре, че поне съм на кирилица, представям си иначе какво щеше да е :smhair1:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

simplyaven написа:не бих казала, че е необичайно! аз мъже, които да не са капацитети по всички въпроси не съм срещала - ще извиняваш, но е факт! даже за пътя не питате! така че трябва да има и някой, който да подсигурява тила, пък ако не се наложи да си ползва придобитата информация - още по-добре :)
еми извинявай за неправилната граматика! добре, че поне съм на кирилица, представям си иначе какво щеше да е :smhair1:
Боже какво oтношение към мъжете. :D
И нали пак мъже главно ти отговарят! Ама нали не е твоя!
И това в самото начало на брака!
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

ми то в началото прави впечатление, после сигурно няма да се ядосвам :D а за отговарящите - аз не ги виждам, така че не мога да ги квалифицирам само по никове, но им благодарих вече :lol:
Заключено