ми защото е голям инат и все с главата в стената и така все закъсняваме за някъде - всичко знае и нищо не иска да пита! и все казва "спокойно, има време", накрая питам, разпитвам и се оказва, че не е точно както той си го мисли! затова питам тук, но не разбрах това според теб лошо ли е? а съпругът ми работе за провинциалното правителство, но и в сградата му - не знам кой предлог подхожда най-добре на ситуацията...
simplyaven написа:ми защото е голям инат и все с главата в стената и така все закъсняваме за някъде - всичко знае и нищо не иска да пита! и все казва "спокойно, има време", накрая питам, разпитвам и се оказва, че не е точно както той си го мисли! затова питам тук, но не разбрах това според теб лошо ли е? а съпругът ми работе за провинциалното правителство, но и в сградата му - не знам кой предлог подхожда най-добре на ситуацията...
Лошо няма!
Но е ... необичайно!
В правителството "работят" министрите. Затова те попитах.
не бих казала, че е необичайно! аз мъже, които да не са капацитети по всички въпроси не съм срещала - ще извиняваш, но е факт! даже за пътя не питате! така че трябва да има и някой, който да подсигурява тила, пък ако не се наложи да си ползва придобитата информация - още по-добре
еми извинявай за неправилната граматика! добре, че поне съм на кирилица, представям си иначе какво щеше да е :smhair1:
simplyaven написа:не бих казала, че е необичайно! аз мъже, които да не са капацитети по всички въпроси не съм срещала - ще извиняваш, но е факт! даже за пътя не питате! така че трябва да има и някой, който да подсигурява тила, пък ако не се наложи да си ползва придобитата информация - още по-добре
еми извинявай за неправилната граматика! добре, че поне съм на кирилица, представям си иначе какво щеше да е :smhair1:
Боже какво oтношение към мъжете.
И нали пак мъже главно ти отговарят! Ама нали не е твоя!
И това в самото начало на брака!
ми то в началото прави впечатление, после сигурно няма да се ядосвам а за отговарящите - аз не ги виждам, така че не мога да ги квалифицирам само по никове, но им благодарих вече