Interviuta sledvashto polugodie

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
comptable

Мнение от comptable »

Pantera, ха наздраве и на тебе :beer: Сори, ама не мога да намеря другите халби :?: Ако трябваше да споделя частен случай, като моя, можеше историята да изглежда така: Изпратени докс -края на Януари, потвърждение за получени такива във Виена - след няма и две седмици, покана за интервю - средата на Март, интервю - Април. Това прави 2-2,1/2 месеца, не знам дали не е за Гинес. Само че, вместо поканата , получих писмо с молба допълнително да внеса яснота по въпроса с работата ми, а аз бях забравил да приложа докс за една фирма, в която съм работил още като студент - хеле за една седмица ги приготвих, пратих, че ги и получиха. Е, решиха да ни оставят за следващата сесия, но всяко зло за добро - сега поне уча езика / френския /. Всичко останало е информация, която съм получил от едно или друго място, и пресята за всичко , що е полезно. Мисля , че по принцип е достоверна, що се отнася до общите положения по въпроса, ако не е, значи нещо не съм догледал, щото съм болен от сериозна болест - ЗАПЛЕС 8) . Та защо да давам на хората информация, от която после да бъдат разочаровани - по-добре да бъдат приятно изненадани. Доколкото знам, въпреки, че в официалният сайт сроковете сега са по-дълги, има случаи, при които от самото посолство ускоряват процеса. Та кой както го огрее - аз...още не съм хванал тен :lol:
Заключено