Koj kakvo o4akva?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Изображение
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

"Fear less, hope more, whine less, breathe more, talk less, say more, hate less, love more, and all the good thing will be yours!"

Shvedska poslovica

Dano obichta mi kam Canada mi pomogne da sprat negativnite chuvstva kam bg da me vrhlitat periodichno. No slojna rabota e tova. :roll:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
bateto

Мнение от bateto »

Az nishto ne ochakvam ot Canada ,ochakvam ot sebe si da uspeya da realiziram namereniyata si i da vzema tova koeto iskam .Nikoy i nikade darom ne dava ,nie kato dva subekta ,dargava i gragdanin imame obshtestven dogovor,ako i dvete strani go izpalnyat/nadyavam se da e taka ,inache Canada nyamashe da e civilizovana strana/ ste sam udovletvoren ,a ne kakto vav filma ;Margarit i Margarita ; Vasil Mihaylov v rolyata si na partien funkcioner beshe kazal :;day za da poluchish.../.nie balgarite imame malko izkrivena psihika,ili nyakoy ni e dlagen ili pak nie sme dlagni na nyakoy,v sluchaya dargavta ,a tya demokraciyata e ustroena na principa na vzaimnoto privlichane ,kolkoto dvete strani davat po veche ot sebe si ,tolkova i lybovta m/u tyah po varvi.ako se izmeni statukvoto nastapva diskonfort,ta kato ,che li v toya smisal edinstvennoto koeto ochakvam ot Canada e da spre s krachkite nazad i da pogledne malko s po dobro oko na badeshtite si sanarodnici,osobenno otnasyashto se do prof. im realizaciya.Evolyuciyata obreche na neuspeh opita s vnos na cherni robi na velikiya kontinent,nadyavam se tova da ne im e poredniya eksperiment.
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Bate haresa mi tova , koeto si napisal.
Jelaya ti mnogo kysmet vyv vsi4ko:)
Mislya 4e s tova mislene shte uspeesh da probiesh!

:haplio: :infant: :dance:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Kiwi написа:....
Kiwi vinagi sum se chudil ot kude pishesh be friend :D ? Zabqlqzal sum che si ot dosta otdavna tuka. :beer:

Kakvo znacji "nqkude tam"? :ear:

ИзображениеИзображение--->Изображение
:astro:
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

Изображение
Kiwi

Мнение от Kiwi »

yaiuat написа:Kakvo znacji "nqkude tam"?
Странджа. Ямбол.
Поздрави и късмет амиго.
Заключено