Anketa...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

Sami li doidohte / ste v procedura

1. Az sym myj i sym v procedura sam.
5
7%
2. Az sym myj i doidoh sam.
5
7%
3. Az sym jena i sym v procedura sama.
4
6%
4. Az sym jena i doidoh sama.
5
7%
5. Semeen sym.
53
74%

Общо гласове: 72
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

"Дианче,ако си жена,както предполага ник-а ти няма да питаш такива глупави въпроси..."
Che sam zena, zena sam...:)

"Филипинките са много красиви,много добри в леглото,и те гледат в очите като куче..."
Che si e taka, taka si e...dokato ne ti vljazat v kashtata... :wink:
Togava stava strashno...mai tova e lipsvashtoto zveno ot veigata na misli pri mazete....ako s malko poveche kasmet vi se razmine ne pravite tazi greshka otnovo...ako ne...trupate edin ziteiski opit deto i na vraga si ne bihte go pozelali...:twisted:
"
"Да си направите извода,че това е от личен опит,мойто булче не го сменям за никого,ама приятелите тъй се хвалят "

I az Mechka ot lichen opit... :D makar i ot drugo estestvo, no e dalgo za razkazvane...
Vse pak ima i izkluchenia...kakto i prichini za motivaciata na tezi koito ne popadat v grafata na izklucheniata...Ama haide da ne se zadalbochavame...che ste se polchi neshto kato zloslovene po adres na tezi taka "cute & exotic" v ochite na goljama chast ot mazkata polovina na chovechestvoto sashtestva...
Vie si znaete...nali? :wink:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Dide, spodeli za kakvo stava vapros, che mi stana interesno. tolkova li sa strashni tezi filipinki? A, na rumankite sashto ne razbrah kakvo im ima? :roll:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Canuck написа:Dide, spodeli za kakvo stava vapros, che mi stana interesno. tolkova li sa strashni tezi filipinki? A, na rumankite sashto ne razbrah kakvo im ima? :roll:
Приател,заложи на филипинките пред румънките :wink: 10 към 1 това е мойто мнение
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Вижте сега!
Явно има малки пропуски в оформянето на тази анкета.Имам предвид формулировката на въпросите.Например:
-Аз съм мъж и дойдох сам.
Или пък:
-Аз съм мъж и съм семеен.

Ето за това и аз не мога да се включа в отговорите на анкетата.
Щото аз съм мъж но не дойдох сам а пък и не съм семеен.Ние се явявахме заедно като НЕсемейни-тоест като конжуан дьо фе.

А кажете ми сега къде да се запиша!
Док......... :?: :beer: :beer:
TROUBLEMAKER
borsay

Мнение от borsay »

Напълно съм съгласен с Доктора, освен това е нужно да добавите и следните въпроси:
п+1. Колебая се какъв съм;
п+2. Не знам дали съм женен /омъжена/;
п+3. Не мога да отговоря на този въпрос;
п+4. Тръгнах с мъжа / жена ми/ , ама я изгубих на летището.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

няма и опция "гей/ка съм дойдох в Ка да си търся късмета , щото съм чувал/а ,че тук лесно ще си го намеря"
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Canuck написа:Dide, spodeli za kakvo stava vapros, che mi stana interesno. tolkova li sa strashni tezi filipinki? A, na rumankite sashto ne razbrah kakvo im ima? :roll:
Лелеееее
Не казвай братче...тези румънки са огън бе братче....не знам за Отава, но Торонто...малиииии
Винаги румънка пред филипинка.....няма спор...да си прережеш вените направо...

До всички - умишлено не съм сложил отговор "Разделен в Канада", т.к. едва ли на някой му се казва такова нещо....
Но ако чувствате, че имате нужда да споделите - давайте....все ще се намери някой, който да ви разбере, вместо да се посмее на глас!!!
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Заключено