Защо България не е добро място за живеене
Re: Защо България не е добро място за живеене
зомби, момби това е живота в С.Америка, яко кеч на балалатома и тъпчене с ГМО
мани другото че от него се трови организма, но и уврежда мозъка
Бай Дъ Вей , румба това кой до колко ще доживее си го знае само онзи отгоре, а не кредитора от банката, но ясното си е едно
самолета няма да го вдигаш, и зъбките няма да ги има ,
е тогава за чий *** ти е това бунгало
мани другото че от него се трови организма, но и уврежда мозъка
Бай Дъ Вей , румба това кой до колко ще доживее си го знае само онзи отгоре, а не кредитора от банката, но ясното си е едно
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
ми той си го каза бе мух
[*][quotкойто на 70 да гушка чемшири, вместо да си пече старите кокали в тропиците. ;)e][/quote]
може цял живот да ядеш стоножки за да дотикаш на стари години да опъваш артритни кокали на ярко слънце
бах ти и живота
[*][quotкойто на 70 да гушка чемшири, вместо да си пече старите кокали в тропиците. ;)e][/quote]
може цял живот да ядеш стоножки за да дотикаш на стари години да опъваш артритни кокали на ярко слънце
бах ти и живота
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- MrGeek
- Путлер Капут
Кво е тва "кеч на балалатома" бе мухЪ?myhata II написа:зомби, момби това е живота в С.Америка, яко кеч на балалатома и тъпчене с ГМО

Значи който не се е забунгалил с бунгало, няма проблеми с вдигането и управлението на самолета, така ли да го разбираме?myhata II написа:Бай Дъ Вей , румба това кой до колко ще доживее си го знае само онзи отгоре, а не кредитора от банката, но ясното си е едно

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- roumensp
Че кой е казал, че трябва да ядеш стоножки ? Аз в България съм работил доста по-здраво, отколкото тук, да не говорим, че животът ми тук е много по-спокоен. Ако не беше така щях да се върна в БГ, 'щото за разлика от доста философи тук аз си имах много прилична кариера, преди да се изнеса.Pavel M написа: може цял живот да ядеш стоножки за да дотикаш на стари години да опъваш артритни кокали на ярко слънце
бах ти и живота
- roumensp
Трудовак от Кралските елитни части (КЕЧ) на WrestleMania.MrGeek написа:Кво е тва "кеч на балалатома" бе мухЪ?myhata II написа:зомби, момби това е живота в С.Америка, яко кеч на балалатома и тъпчене с ГМО
гац, има едно племе в Африка "пигмеи" се нарича, знаеш ли че те не са се "забунгалили", и по цял де самолета им е вдигнат, че махни другото, ами и живея до дълбоки старини !MrGeek написа:Кво е тва "кеч на балалатома" бе мухЪ?myhata II написа:зомби, момби това е живота в С.Америка, яко кеч на балалатома и тъпчене с ГМО![]()
Значи който не се е забунгалил с бунгало, няма проблеми с вдигането и управлението на самолета, така ли да го разбираме?myhata II написа:Бай Дъ Вей , румба това кой до колко ще доживее си го знае само онзи отгоре, а не кредитора от банката, но ясното си е едно

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Ама не пият по един ботъл всеки ден с някой байгошо.myhata II написа:гац, има едно племе в Африка "пигмеи" се нарича, знаеш ли че те не са се "забунгалили", и по цял де самолета им е вдигнат, че махни другото, ами и живея до дълбоки старини !

оооо , напротив, пият ферментирал нектар от диви плодове още от сабахлен раноroumensp написа:Ама не пият по един ботъл всеки ден с някой байгошо.myhata II написа:гац, има едно племе в Африка "пигмеи" се нарича, знаеш ли че те не са се "забунгалили", и по цял де самолета им е вдигнат, че махни другото, ами и живея до дълбоки старини !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
и бас държа ,че не носят цвички 36 номер,а ходят по сандали да си проветряват кракатаmyhata II написа:гац, има едно племе в Африка "пигмеи" се нарича, знаеш ли че те не са се "забунгалили", и по цял де самолета им е вдигнат, че махни другото, ами и живея до дълбоки старини !MrGeek написа:Кво е тва "кеч на балалатома" бе мухЪ?myhata II написа:зомби, момби това е живота в С.Америка, яко кеч на балалатома и тъпчене с ГМО![]()

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА

3 самолета румба скивай майна !

тоя по средата, много ми прилича на някой

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Яко кеч на балалатома !myhata II написа:3 самолета румба скивай майна !![]()
тоя по средата, много ми прилича на някой

Не знам защо, ама ми мирише, че това ще е заглавието на нова тема под "Шипките", 'щото не знаеш кога да спреш.

roumensp написа:И на мен националната кухня ми е пица, ям я откакто съм 8-годишен. А иначе всички с наднормено тегло се оправдават, че не ядат много и всичко е от проклетите ГМО-та. Е тия дето не сме (засега) да не си гледаме био кокошки и марули по дворовете ? По едно време бях станал поне 12-13 кила над идеалното си тегло, свалих ги точно за 3-4 месеца с по-малко ядене и повече плодове/зеленчуци (пълни с ГМО) в менюто, а не с физическа активност.prace написа:Тука са дебели, щото ядат ГМО и им пукат ушите. Националната им кухня е чипс, пица и хамбургери.roumensp написа:Ами няма разлика, затова и няма да продам бунгало в нормална държава, заради перспективата от 20 апартамента в циганска.Pavel M написа: и от там питането ми е като станеш на 70 и гушнеш чемшира ква е разликата да те погребат с бунгало за милион или за 100
все тая,нали.ама не щото в моя случай ял и пил,а он бухал цял живот на тръстиката докато ритне камбаната
А те тука са толкова дебели, защото нямат пари за ядене и пиене, нали ?За мен трудното е не как и кога да ям и да пия, а как да го правя по-рядко, защото не искам да стана плужек с размекнат мозък, който на 70 да гушка чемшири, вместо да си пече старите кокали в тропиците.
https://www.youtube.com/watch?v=TjpQp7g2NKY"

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
https://www.youtube.com/watch?v=TjpQp7g2NKY" 
Аууу Е как може такова нещо?. Толкова грубо?
Ми нали ще им хъртнеш филингите и отиват да ядат още повече...

Аууу Е как може такова нещо?. Толкова грубо?
Ми нали ще им хъртнеш филингите и отиват да ядат още повече...
Националната кухня на УСА е чипс, пица и картофки. Канадците, за разлика от американците, водят доста по-здравословен живот. Като видях едно видео, канадците бяха слаби и по-атлетични от американците. Но може би, защото видеото е било от 2005 година.
Глупости.Ttorontoo написа:Националната кухня на УСА е чипс, пица и картофки.
Живял съм по няколко месеца във WA и ТX - пълно е с малки ресторантчета с всякаква кухня (мексиканска, китайска, виетнамска, тай, гръцка, италианска, монголска и каква ли не) където можеш да се нахраниш на цени сравними с тези в България.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.