Здравейте и от нас. И ние минахме успешно! Не знам какво повече да добавя към това, което вече е споделено до тук... Някакъв сценарий за протичане на "разговора" няма- както си произнасяше встъпителната реч, така започна да пита къде и как сте учили френския...Прави са всички преди нас- внимавайте, много е обстоятелствен преди да стигне до същинския си въпрос, не му изпускайте мисълта, че става една...

Нашето интервю продължи всичко на всичко 1 час- от влизането до излизането и не ни е питал много, много, имам чувството че говори повече от нас- за целта използва очи, уста и много ръцете си

Имах чувството , че говори на извънземни- бавно, членоразделно и с жестикулиране:D Придружителят отнесе само 3 въпроса- за френския, за служебните му задължения, какво ще работи в Квебек. Аз се издъних яко с английския, успях да скалъпя само няколко англо-френски изречения, но не му направих много лошо впечатление, защото скоро след това затрака принтера. Съжалявам, че не разказвам с подробности и по-цветно, но нищо по-различно не се случи с нас, което вече да не е споделено преди нас...Само едно ще добавя- преди да влезем бях яко гипсирана, но той говори бавно, приятно, усмихнат...и в един момент усетих, че съм мноого спокойна и че се усмихвам. Момчето предразполага да покажете най- доброто от себе си и да се чувствате добре! Убедена съм, че дава и от себе си вкрайната оценка! За преводачката- без коментар! Но като си тръгвахме на сбогуване им пожелах Весела коледа...Явно съм го казала кът манго щото Кзор се опули и пита Пардон?! Хеле накрая разбра и се ухили и започна едно- и на вас също...Че и преводачката се захили на сбогуване- кво да ви разправям, цирк в края на интервюто. Успех и положителни емоции на всички от нашата сесия и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!