Забавяне на accusee -то
Re: Забавяне на accusee -то
Здравейте, ние също получихме акюзе, изпратено на 15.03. от Виена
DCS изпратени 27.08.2011
DCS пристигнали 31.08.2011
Accusé 15.03.2012
Мейл за изчакване на интервю 02.10.2012.
Интервю на 19.09.13
Медицински 20.01.14
Доп. док. до Букурещ 10.03.14 - копия на университетските дипломи
DCS пристигнали 31.08.2011
Accusé 15.03.2012
Мейл за изчакване на интервю 02.10.2012.
Интервю на 19.09.13
Медицински 20.01.14
Доп. док. до Букурещ 10.03.14 - копия на университетските дипломи
-
krisskka,
Все едно си описала моята история. Аз направих като теб - ЦКБ ми издаде чек и го пратих в Монреал заедно с копие от писмото, което ми пратиха, за да ме уведомят за неуспешното плащане. Ще изчакам да минат 5-6 дни от получаването му в Канада и ще се обадя в банката, за да проверя дали е осребрен.
Успех!
Все едно си описала моята история. Аз направих като теб - ЦКБ ми издаде чек и го пратих в Монреал заедно с копие от писмото, което ми пратиха, за да ме уведомят за неуспешното плащане. Ще изчакам да минат 5-6 дни от получаването му в Канада и ще се обадя в банката, за да проверя дали е осребрен.
Успех!
krisskka написа:Във връзка с моето неуспешно плащане с кредитна карта днес в пощата ме чакаше писмо, в което ме уведомяват, че плащането ми е неуспешно, да направя проверка с банката и да им изпратя нов формуляр за оторизация за плащане с карта или чек. Реших този път да изпратя чек и утре ще отида да си го взема и ще го изпратя веднага. Не ми се иска да рискувам отново с картата.
Писмото ми е изпратено на 15-ти март, точно деня, в който не успяха да изтеглят сумата. Цитирали са ми реф. инвидидуален номер и номер на досието.
Успех на всичкиОтивам да чета какво да пише на чека и къде да го изпратя.
tinval
Добавени сте 

-
- Обратна връзка:
Днес изпратих чека до Монреал. И аз сложих копие на тяхното писмо и на един лист написах нашите имена и ЕГН-тата. Пиши, когато разбереш, че са ти го осребрили. Моят чек е от Булбанк. Дано скоро се похвалим с акюзета.uncontrollable написа:krisskka,
Успех!
krisskka написа:Във връзка с моето неуспешно плащане с кредитна карта днес в пощата ме чакаше писмо, в което ме уведомяват, че плащането ми е неуспешно, да направя проверка с банката и да им изпратя нов формуляр за оторизация за плащане с карта или чек. Реших този път да изпратя чек и утре ще отида да си го взема и ще го изпратя веднага. Не ми се иска да рискувам отново с картата.
Писмото ми е изпратено на 15-ти март, точно деня, в който не успяха да изтеглят сумата. Цитирали са ми реф. инвидидуален номер и номер на досието.
DCS Виена -22/08/2011
Интервю - 17/09/2013
DCS Сидни -10/10/2013
Бар кодове - 20/11/2013
Медицински - 06/01/2014
Покани за визи - 04/03/2014
Визи - 03/04/2014
Полет - 16/06/2014
Интервю - 17/09/2013
DCS Сидни -10/10/2013
Бар кодове - 20/11/2013
Медицински - 06/01/2014
Покани за визи - 04/03/2014
Визи - 03/04/2014
Полет - 16/06/2014
-
Дано!
На моя чек пишеше имената ми и рождената ми дата.
Ще те държа в течение. Много се надявам бързо да го осребрят. Общо взето реагирах много бързо и в рамките на 1 седмица от получаването на тяхното писмо направих чека, пратих го и те са го получили (някой си PAUL X).
Стискам палци бързо да се раздвижат.
На моя чек пишеше имената ми и рождената ми дата.
Ще те държа в течение. Много се надявам бързо да го осребрят. Общо взето реагирах много бързо и в рамките на 1 седмица от получаването на тяхното писмо направих чека, пратих го и те са го получили (някой си PAUL X).
Стискам палци бързо да се раздвижат.
krisskka написа:Днес изпратих чека до Монреал. И аз сложих копие на тяхното писмо и на един лист написах нашите имена и ЕГН-тата. Пиши, когато разбереш, че са ти го осребрили. Моят чек е от Булбанк. Дано скоро се похвалим с акюзета.uncontrollable написа:krisskka,
Успех!
Имам въпросче, в мейл до мен за проблем с кредитната карта след обръщението към мен има един номер в скоби, та въпроса ми е това реф.№ ли е.№ на досие или просто някакъв номерkrisskka написа:...Цитирали са ми реф. инвидидуален номер и номер на досието.

-
При мен реф.№ е съставен от две букви и седем цифри, а № на досието - от две букви § девет цифри. 

tantan написа:Имам въпросче, в мейл до мен за проблем с кредитната карта след обръщението към мен има един номер в скоби, та въпроса ми е това реф.№ ли е.№ на досие или просто някакъв номерkrisskka написа:...Цитирали са ми реф. инвидидуален номер и номер на досието.(две букви и седем цифри)?
За информация: Има получено акюзе на 24.03.2012 година от семейство подало около 09.09.2011 година.
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Тези, които плащат с кредитна карта и на които са им изтеглили парите, имате ли инфо от къде теглят? От Виена ли??
Мерсиuncontrollable написа:При мен реф.№ е съставен от две букви и седем цифри, а № на досието - от две букви § девет цифри.
tantan написа:Имам въпросче, в мейл до мен за проблем с кредитната карта след обръщението към мен има един номер в скоби, та въпроса ми е това реф.№ ли е.№ на досие или просто някакъв номерkrisskka написа:...Цитирали са ми реф. инвидидуален номер и номер на досието.(две букви и седем цифри)?

Здравейте на всички съфорумци,
Днес 26,03,2012 получихме писмо (акюзе)Писмото е с дата 15,03,2012. Ние изпратихме документи до Виена на 09,12,2011. В писмото има реф. номер и номер на досие. Моля добавете ни в статистиката. Искат да представим документи за владеене на език. За водещия за френски и английски, а за придружаващ само за френски. Интересното е, че не са изтеглили пари от кредитната ми карта.
Полученият плик е с печат на Канадската поща. На писмото горе пише Правителство на Квебек и с одебелени букви Бюро за имигранти-Виена.
1,Не трябваше ли първо да изтеглят пари, а после да получим писмо?
2,Това, че не са ни поискали други документи означава ли, че след като получат сертификатите за език ще теглят парите и тогава ще кажат какво още искат?
3,Водещия кандидат (съпругата ми) смята да не се явява на IELTS, защото мисли, че няма да се справи. Все едно да не и се броят точките за втория език. Какво мислите за това?
Днес 26,03,2012 получихме писмо (акюзе)Писмото е с дата 15,03,2012. Ние изпратихме документи до Виена на 09,12,2011. В писмото има реф. номер и номер на досие. Моля добавете ни в статистиката. Искат да представим документи за владеене на език. За водещия за френски и английски, а за придружаващ само за френски. Интересното е, че не са изтеглили пари от кредитната ми карта.
Полученият плик е с печат на Канадската поща. На писмото горе пише Правителство на Квебек и с одебелени букви Бюро за имигранти-Виена.
1,Не трябваше ли първо да изтеглят пари, а после да получим писмо?
2,Това, че не са ни поискали други документи означава ли, че след като получат сертификатите за език ще теглят парите и тогава ще кажат какво още искат?
3,Водещия кандидат (съпругата ми) смята да не се явява на IELTS, защото мисли, че няма да се справи. Все едно да не и се броят точките за втория език. Какво мислите за това?
Док.Виена-09.12.11
Акюзе и TCFQ-26.03.12
Изт. $-03.04.12
Мейл за предст. покана-09.11.12
Интервю-04.06.2014-УСПЕШНО
Док.Сидни-12.06.14
Сума от кр.карта-16.08.14
Покана за мед./мед.-13.08.15/21.08.15
Покани за визи/визи03.09/24.09.15
Полет 19.10.15
Акюзе и TCFQ-26.03.12
Изт. $-03.04.12
Мейл за предст. покана-09.11.12
Интервю-04.06.2014-УСПЕШНО
Док.Сидни-12.06.14
Сума от кр.карта-16.08.14
Покана за мед./мед.-13.08.15/21.08.15
Покани за визи/визи03.09/24.09.15
Полет 19.10.15
Здравейте! Днес за първи път пиша във форума и малко ми е трудничко да се справя, за това моля някои да ни добави в статистиката. Изпратени документи на 02.12.2011г,а днес получихме акюзе с дата 14.03.2012г. В писмото се иска от нас до 6 месеца да изпратим документи от тест по френски и английски, както е по новото изискване от 06.12.2011г.
plamen04 и при нас не бяха изтеглени парите преди няколко дни,но незная причината
plamen04 и при нас не бяха изтеглени парите преди няколко дни,но незная причината

plamen04, според мен спокойно може съпругата ти да не се яви на английски, ако точките ви са достатъчни и без него. Но като цяло Йелтс не е много сложен изпит за човек с добро ниво на английски. Още повече, че едно ниво 5 на Йелтс е сравнително лесно за изкарване, а би ви дало 4 точки в процедурата...
По принцип досега нормалния вариант беше първо да дръпнат парите, и после акюзе. Но напоследък толкова много неща се промениха, че очевидно и нашата информация не е актуална...
По принцип досега нормалния вариант беше първо да дръпнат парите, и после акюзе. Но напоследък толкова много неща се промениха, че очевидно и нашата информация не е актуална...
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
То хубаво според новите промени пише, че за да ти дадат точки трябва да се явиш на изпит, ако не се явиш-няма да ти дадат точки. Но при положение, че ти изискват сертификати и по двата езика за водещ кандидат, дали може да не им изпратиш по английски? Това е въпрос, който мисля че не е за подценяване. А така и така, ако не дадете Иелтс ще вземете 0 точки по английски, защо да не опитате да изкарате било то и 1/2 точки. Все са нещо и не се знае дали няма да ви потрябват, а със сигурност няма да ви навредят.
-
- Напуснал форума
plamen04, ferdi,
логично е да ви поискат документи за ниво на езици. Пликовете с вашите кандидатури са отворени след 6.12.2011. Без точките за език явно не събирате 57т. За това не ви теглят парите от картите - подхождат коректно към вас. Моят съвет е да се явите на тестове и да им изпратите резултатите, макар и след 6 месеца. Щом искат нещо от вас, значи им е необходимо. Не се отчайвайте и не се ядосвайте. Хващайте се здраво за уроците.
Другия вариант е да си смените приоритетите.
логично е да ви поискат документи за ниво на езици. Пликовете с вашите кандидатури са отворени след 6.12.2011. Без точките за език явно не събирате 57т. За това не ви теглят парите от картите - подхождат коректно към вас. Моят съвет е да се явите на тестове и да им изпратите резултатите, макар и след 6 месеца. Щом искат нещо от вас, значи им е необходимо. Не се отчайвайте и не се ядосвайте. Хващайте се здраво за уроците.

Другия вариант е да си смените приоритетите.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс