браво bankera ти водиш хорото от тая сесия.Даи няква информация къде ги прави ,как е ,впечатления от клиниката и т.н. мисля ще е добре като информация за четящите темата.Аз бих те питал с медицинските формуляри пратиха ли ти 2 снимки или отделно се снима?
Поради дефицит на време неможах да напиша подробности.
Записването става на тел 02/ 9394725. Предпочетохме греенберг в Младост 3, и си платихме предварително по банков път. Кръв,орина,ренген (само по една снимка ни правиха), и 1001 въпроса на които отговарихме с "НЕ"! Малката ни е на 2г. и на нея само и преслушаха дробчетата и я претеглиха!
За хората кооито никога не са ходили в Гриинберг, давам подробна карта, с най късия и лек маршрут , по който от кръстовището на Цариградско до самата поликлиника е точно 3 мин.
09.06.08-DCS - Vienne
24.06.08-Accusé
09.12.08-ИНТЕРВЮ->ОК
18.12.08-Док до Букурещ
23.01.09-Баркод+Мед.форм
27.01.09-Медиц->DONE
12.02.09-ОК_мед.
04.03.09-Покани_виза
25.03.09-ВИЗИ
06.04.09 - AIR FRANCE
-----
10месеца процедура
браво bankera ти водиш хорото от тая сесия.Даи няква информация къде ги прави ,как е ,впечатления от клиниката и т.н. мисля ще е добре като информация за четящите темата.Аз бих те питал с медицинските формуляри пратиха ли ти 2 снимки или отделно се снима?
Да бяха ми прикрипили 2 снимки към формулярите, от които им бяхме пратили!
09.06.08-DCS - Vienne
24.06.08-Accusé
09.12.08-ИНТЕРВЮ->ОК
18.12.08-Док до Букурещ
23.01.09-Баркод+Мед.форм
27.01.09-Медиц->DONE
12.02.09-ОК_мед.
04.03.09-Покани_виза
25.03.09-ВИЗИ
06.04.09 - AIR FRANCE
-----
10месеца процедура
Здравейте, да попитам в < Списък и инструкции относно изискваните документи до Букурещ> пише:
DEMANDE DE RÉSIDENCE PERMANENTE
Молба за постоянно пребиваване
Проверете дали сте попълнили добре и подписали формуляра
Попълвайки и разпечатвайки формуляра, аз не виждам къде точно трябва да го подпиша? Моля дайде разяснение
и
Още един въпрос относно документите - актове за раждане и граждански брак - изпратили сме оригиналните преводи(френски) и копия заверени от нотариус към Виена, при нас имаме техните копия, та питането ни е тези копия вършат ли ни работа или трябва отново да ги заверим нотариално и съответно да направим преводи?
до 11 год. възраст и от 11 год до 15 г. възраст се разделят децата.
Ние също днес получихме медицински + ни искат и някои допълнителни документи ,SV -незнам за какво им е ,данни от личните данни 1993-96г и имунизационен картон на детето
Под CV имат в предвид да напишете какво сте звършили, за всяка работа,която сте работили -бройка служители,заемана длъжност,в какво ви се е състояла работата.
Това,което ще пишете не трябва да се разминава с досега подаваните документи.
При нас искаха CV след Ок на медицинските.
Този документ го искат в Букурещ ли?!
Много странно...
п.п На нас, за сега не ни изискват допълнителни документи.
Объркал съм се,просто в плика са сложили 4-5 листа ,единия от което е горе-долу този http://www.chinacanada.ca/down/immunization.pdf
Чисто и просто да се преведат имунизациите на детето преди да се стъпи в Канада което го знаехме и отпреди.
Иначе ни искат Curriculum Vitae /автобиография / + някои данни от миналото 90-96г ...
Медицинските са 825 лв за двама с дете под 5г ,ние резервирахме в Гринберг в понеделник от 12.30