Май тортите станаха 2

Успех
На Жана Николова до живот ще и носим тортиivo_yakimov написа:Браво Double trouble,
Май тортите станаха 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успех
Parler français, une nécessitéxybavelka написа:Мога ли да попитам как отговаряте на въпроса който ви задава поне две ценности за Квебек да кажете?
merci emili_vnemili_vn написа:http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 0%BA%D0%B0
Честито на получилите сертификати! Успех във втория етап на процедурата.
да за съжаление нямаме инфо за повечето явили се. сега вече се прехвърляме в очакване на следващата сесия. така като гледам доста са включени в листа на чакащите.karelia79 написа:Статистиката в табличката за съжаление не е пълна, но от данните, които посъбрахме от началото на сесията, резултатът е следният:
успешно интервю - 22;
неуспешно - 6;
изчакващи резултат - 5;
неявили се - 1
Маре_ср, аз също мисля като пепиливърпул. Когато минавах интервю навремето (за втори път, първия не минах) през цялото време имах усещането, че вече съм избран. Например интервюиращия не ми поиска документи за самоличност. Обикновено искат паспорта. Преглеждането на документите беше отгоре-отгоре, много небрежно. Никакви въпроси за това какво работя и тн. Мина много бързо, мисля някъде към 15-20 мин. За мен знаеха, че не съм напускал България. Освен това си мисля, че решението няма как да се вземе от интервюиращия, за да се избегне корупция. Решението се взима другаде.mare_sr написа:ivo_yakimov написа:pepiliverpool написа:Montre в поста си много добре си описал/а ситуацията с интервютата. Претисненията са Ви излишни. Мога да със сигурност да твърдя, че това кои хора ще са успешни на интервюто и кои ще бъдат скъсани , НЕ се решава на самото интервю, а е решено още преди интервюращия да е влязал/а в БГ. Първо за да се покажи, че системата работи и е демократична трябва да има скъсани на интервютата. Да речем от 84 интервюта трябва да има скъсани 5. К................3 Въпроса - 1. Защо напуснахте ЮАР? - не ми харесва политическото положение; 2, Защо искате да напуснете БГ? - не ми харесва икономическото полжение; 3, Защо Канада? - зимата ми е любимия сезон(истина)и ми харесва снега, след което интервюращата се усмихна и каза "You will have a lot of that in Canada. Congratulations, you have been successful!!! Горе главата и успех.![]()
![]()
Отивам на интервю със ските и въдиците за риба( имам 4бр. сакове) за риба +6бр.ски за различни спускания
![]()
![]()
аааа Иво, глей да не ги забравиш, че минаване йок
![]()
Но аз, не съм съгласна с пепиливерпул. Не мисля,че предварително са решили кои да скъсат. Да, със сигурност са си набелязали слаби кандидатури, нооооо след като е минало толкова време от подаването на докс. точно слабите може така да са научили френски и подготвили, че автоматично стават силни или да имат завършено образованието си в този период, действително, а не заради процедурата. Та на 100 % съм уверена, че все пък много неща зависят от интервюто и как ще се представиш на него.
Ти бъди силна кандидатура, но мълчи като риба без да кажеш и дума на френски и да те пита едно и също, без да знаеш какво те пита, еммммииии друг път ще минеш. НОооо това е мое лично мнение!
Ами да случая на Аелиа напълно го потвърждава, че е така. Интервюращия е направил всичко възможно за да ги одобри защото това е решението което му е спуснато отгоре/Монреал. ако е искал да ги скъса спокойно е можел да го направи, но той не взема тези решения - той само сравнява документи, затова е изпратен, а не да одобрява или не кандидадтите.mwanza написа:Маре_ср, аз също мисля като пепиливърпул. Когато минавах интервю навремето (за втори път, първия не минах) през цялото време имах усещането, че вече съм избран. Например интервюиращия не ми поиска документи за самоличност. Обикновено искат паспорта. Преглеждането на документите беше отгоре-отгоре, много небрежно. Никакви въпроси за това какво работя и тн. Мина много бързо, мисля някъде към 15-20 мин. За мен знаеха, че не съм напускал България. Освен това си мисля, че решението няма как да се вземе от интервюиращия, за да се избегне корупция. Решението се взима другаде.mare_sr написа:ivo_yakimov написа:pepiliverpool написа:Montre в поста си много добре си описал/а ситуацията с интервютата. Претисненията са Ви излишни. Мога да със сигурност да твърдя, че това кои хора ще са успешни на интервюто и кои ще бъдат скъсани , НЕ се решава на самото интервю, а е решено още преди интервюращия да е влязал/а в БГ. Първо за да се покажи, че системата работи и е демократична трябва да има скъсани на интервютата. Да речем от 84 интервюта трябва да има скъсани 5. К................3 Въпроса - 1. Защо напуснахте ЮАР? - не ми харесва политическото положение; 2, Защо искате да напуснете БГ? - не ми харесва икономическото полжение; 3, Защо Канада? - зимата ми е любимия сезон(истина)и ми харесва снега, след което интервюращата се усмихна и каза "You will have a lot of that in Canada. Congratulations, you have been successful!!! Горе главата и успех.![]()
![]()
Отивам на интервю със ските и въдиците за риба( имам 4бр. сакове) за риба +6бр.ски за различни спускания
![]()
![]()
аааа Иво, глей да не ги забравиш, че минаване йок
![]()
Но аз, не съм съгласна с пепиливерпул. Не мисля,че предварително са решили кои да скъсат. Да, със сигурност са си набелязали слаби кандидатури, нооооо след като е минало толкова време от подаването на докс. точно слабите може така да са научили френски и подготвили, че автоматично стават силни или да имат завършено образованието си в този период, действително, а не заради процедурата. Та на 100 % съм уверена, че все пък много неща зависят от интервюто и как ще се представиш на него.
Ти бъди силна кандидатура, но мълчи като риба без да кажеш и дума на френски и да те пита едно и също, без да знаеш какво те пита, еммммииии друг път ще минеш. НОооо това е мое лично мнение!