Канада и имотите според theatlantic

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
newcomer

Re: Канада и имотите според theatlantic

Мнение от newcomer »

tanyatais написа:
newcomer написа:
tanyatais написа:Значи хем за ЮК ,хем за Ванк. ме предупреждаваш как е ,и то от БГ -мерси :lol:
Ще чета ако някой напише нещо за Канада от тук :rofl:
Танче аз съм живял във Ванкувър,точно на 17.03.2001 кацнах там,впоследствие се преместих в Монтреал и знам за Ванк и изобщо за Канада много по вече от болшинството пищшещи тук.Бях ти казал,че в северна Америка единственно не съм бил в 3 щата на УСА и 3 провинции на Канада нищо,че в момента пиша от БГ.
А на теб какъв ти пост кода да ти разгледам квартала с гъгъл мапс вюто.
Лична инфо няма как да ти дам ,защото не желая,а и 500 паунда за 1 Б са си близо 1000 долара за същото ,та цените са според твоите линкове еднакви почти :lol:
Eto един в твоя любим Бурнаби -1 Б:
http://vancouver.en.craigslist.ca/bnc/a ... 40776.html"
Абе какво лично инфо,няма да ти идвам на гости и не ти искам целия ти пост код ,а само тоя на квартала.Много обичам да се разхождам с гъгъл мапса и затова проявих любопитство
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

tanyatais написа:Да, Дейзи хора там не живеят никак даже :lol:
Всичко зависи от заплатата и колко пари имаш :)
Е тук вече изцяло се съгласих :)
newcomer

Мнение от newcomer »

tanyatais написа:Да, Дейзи хора там не живеят никак даже :lol:
Всичко зависи от заплатата и колко пари имаш :)
Естественно,че от заплатата зависи,те парите там не ги берат по дърветата и според заплатата която ще получаваш там си направи сметка дали ще можеш да си купиш и дори бунгало в някой трейлър парк при тия надути цени.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

Daisy2 написа:
Изобщо не се обиждам :) Какво е статистика човек може да разбре лесно, ако се интересува, и не от уики.

Статистиката е приложна математика, която се занимава с анализ и моделиране на вероятностни стохастични процеси и явления. Намира приложение във финансите, икономиката, медицината, социологията, психологията. Изобщо навсякъде, където трябва да се събират и обработват масиви от данни. Обиновено се изучава във факултетите по приложна математика. Вземат се курсове по теория на вероятностите, висша математика - интегрално и диференциално смятане, линейна алгебра, матрично смятане, линейно програмиране (още наречено линейно оптимизиране), а след това статистически методи за анализ - регресионен и корелационен анализ, дисперсионен анализ, факторен анализ, анализ на временни редове (time-series), теория на извадковите изследвания, демографски анализ, и т.н. Няма да ти доказвам това със скен на студентската си книжка :)

Много добре знаете какво е forclosure, дори някои твърде добре.... ;) Румени и той знае, но твърди, че не го интересува дали цената на имота с ипотека пада или се качва. Заради това попитах. Риторичен въпрос.

.
Ти имаш ли си идея че ако хора като рументсп започнат да фалират ти и танчето нямате никакъв шанс в Канада. Това ще означава дълбока рецесия. Не знам как е възможно да има хора които да се надяват на фалит на други хора само и само те да купят по-евтини имоти.

Когато правиш статистичните си анализи включваш ли в четенето си политика, икономика,фондова борса, имиграция, външна/въртешна политика? Интересуват ли те президентските избори в САЩ;как тяхната политика ще се отрази на нас? Или тези ги няма в студентската ти книжка и трябва да си набавяш информация от четенето на вестник Труд. :D
За това те и попитах какво е статистика според теб.

Казваш че любимият ти град е Монреал, и ни пускаш линк c ценитe на марулите и хляба. :D
А нещо за новото управление там, дълга им към федералните, имиграционната им политика спрямо избора на имигранти?
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:обичам да се разхождам с гъгъл :drunk: мапса
Бате, на това коренът да не му е "гъл-гъл"? :lol:
И фризьорските салони обичаш знам. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
tanyatais

Мнение от tanyatais »

И аз харесвам да се разхождам из картите и улиците ,но форумът е за Канада :)
Онази къща с Доджа беше в Бърнаби ,нали? Еми там и в Ланглей ,и в Сърри са поносими цените,а са на 20-30км от даунтауна на Ванк. Познай от три пъти къде ще искам да живея тогава -дали в центъра на ВАнк. или в горепосочените ?
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа:обичам да се разхождам с гъгъл :drunk: мапса
Бате, на това коренът да не му е "гъл-гъл"? :lol:
И фризьорските салони обичаш знам. ;)[/quote

Това пък второто откъде ти дойде наум.

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:Това пък второто откъде ти дойде наум.
А не, ли? Извинявай тогава.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

tanyatais написа:И аз харесвам да се разхождам из картите и улиците ,но форумът е за Канада :)
Онази къща с Доджа беше в Бърнаби ,нали? Еми там и в Ланглей ,и в Сърри са поносими цените,а са на 20-30км от даунтауна на Ванк. Познай от три пъти къде ще искам да живея тогава -дали в центъра на ВАнк. или в горепосочените ?
имаш два избора,или при индийците в съри или при китайците в центъра.избора е твой

tanyatais

Мнение от tanyatais »

newcomer написа:
tanyatais написа:И аз харесвам да се разхождам из картите и улиците ,но форумът е за Канада :)
имаш два избора,или при индийците в съри или при китайците в центъра.избора е твой
Страхотно.

Никола Вапцаров
leaf

Мнение от leaf »

tanyatais
В цената на наема в Англия влизат ли изразходваната вода, отопление, гореща вода и елетричество?
tanyatais

Мнение от tanyatais »

leaf написа:tanyatais
В цената на наема в Англия влизат ли изразходваната вода, отопление, гореща вода и елетричество?
Ne.

Никола Вапцаров
leaf

Мнение от leaf »

В Онтарио всичко това влиза в наема на апартамента.
Изключение е електричеството, на места се плаща отделно според консумацията, около $70 на два месеца.
Всичко друго го ползваш неограничено.
tanyatais

Мнение от tanyatais »

leaf написа:В Онтарио всичко това влиза в наема на апартамента.
Изключение е електричеството, на места се плаща отделно според консумацията, около $70 на два месеца.
Всичко друго го ползваш неограничено.
Мерси, вече дадох линк с такава обява за всички сметки включени в рента за 1200 долара в Бърнаби за месец . Тогава даже излиза в пъти по евтино когато нямаш council tax, газ ,дом.тел., вода, ТВ лиценз, нет , ток и т.н...

Никола Вапцаров
leaf

Мнение от leaf »

Домашния телефон си го плащаш в случай, че ви е необходим, една сума и ползваш неограничено в рамките на града. Ако ползваш Интернет домашен телефон е много по ефтино.
Интернета и кабелна телевизия също е отделно. Но няма отделни такси за тяхно ползване и включване.
Публикувай отговор