na 18 noemvri minahme intervioto i na 29-ti noemvri pusnahme pismoto do rumania. Vse o6te niamame pismo, normalno li e zabavianeto ili da se pritesniavame. Niamame tarpenie da se mahnem ot na6ata mila rodina. Molia Vi daite ni kurag, 4e moiata polovinka ve4e 6te poludee.
Ние ги пуснахме на 23.11 и освен обратната разписка, друго нямаме.
Ще чакаме баркодовете до нова година, после ще пусна имейл.
Спокойно всичко ще е наред.
az gi pusnah na 6/12 i daje obratnata razpiska o6te ne sum polu4ila...
fanny...bi li kazal/a za kolko vrme si polu4ihte obratnata razpiska? /poneje az imam edno pritesnenie i za koda koito sum poso4ila ina4e adresa mi e to4en..../
писмото до Румъния го пуснанме на 23.11.
Там е пристигнало на 29.11 (7 дни)
Обратната разписка беше в пощата ни на 07.12 (8 дни)
или общо 15 дни (две седмици, нищо работа)
успех!
blagodaria za burziat otgovor...
ostava mi da 4akam...v ponedelnik 6te napravia i az 2 sedmitsi..
spodelete kogato polu4ite barkodovete.
uspeh i na vas
ety написа:na 18 noemvri minahme intervioto i na 29-ti noemvri pusnahme pismoto do rumania. Vse o6te niamame pismo, normalno li e zabavianeto ili da se pritesniavame. Niamame tarpenie da se mahnem ot na6ata mila rodina. Molia Vi daite ni kurag, 4e moiata polovinka ve4e 6te poludee.
Споко .......Радвай се на негативните емоции докато си още в България . Тука като доидеш , ще те обхване една емоционална скука . Ще ти е мъ4но за блъсканиците по автобусите , за проблемите в държавните органи , за спринцовките по входовете , за скандалите на съседите и много много други ........... Касмет ....
ety написа:na 18 noemvri minahme intervioto i na 29-ti noemvri pusnahme pismoto do rumania. Vse o6te niamame pismo, normalno li e zabavianeto ili da se pritesniavame. Niamame tarpenie da se mahnem ot na6ata mila rodina. Molia Vi daite ni kurag, 4e moiata polovinka ve4e 6te poludee.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Ха ха ха била всички рекорди!!!
Аз пък пратих на 14 Октомври и бар кодове получих миналата събота, малко сложен случай съм де щото Бг пощи ми върнали писмото в Румъния за неточен адрес и след кратка размяна на е-маили ми смениха адреса и сега вече ги имам кодовете