Daite nqkakva informaciq za poslednite intervuta...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
valdes

Daite nqkakva informaciq za poslednite intervuta...

Мнение от valdes »

Prez poslednite nqkolko dni sledim foruma, no nikoi ne dava info za tova kak protichat intervutata i dali ima vyrnati po nqkakvi prichini. Nie sme na 06.12 i ste sme blagodarni na vseki koito dade nqkakva informaciq po vyprosa. Do skoro... :lol:
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Днес мои приятели са минали успешно :D но не знам подробности :roll:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Suny

Мнение от Suny »

Haide ,stiskam palzi!!!!!!!!!
Hubav den e 6.12-imam rojden den,ste vi vurvi!!!!!!!! :P
Uspeh i kusmet!!!!!!!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
valdes

Мнение от valdes »

Blagodariq za pojelaniqta, dano naistina da byde hubav den i za nas.. :wink:
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

Ние бяхме на 25.11. Интервюто протече спокойно. Тъй като аз съм водещият кандидат започна от мен. Попита ме какво съм завършила /средно и висше/.- След това прегледаха с преводачката трудовата книжка и ме попита в какво се състои работата ми, да й разкажа накратко. Аз съм учител по френски език. След това се обърна към съпруга ми, който наистина не знае грам френски език и с помощта на преводачката отговори на въпросите за образование и работа. И това беше всичко. Тъй като реши, и то с право, че парите не са достатъчно - 3000 евро, поиска да й занеса , възможно най-бързо, данъчна оценка на имота, който притежавам. Сега, в сряда, отидохме, предадох й документа и си получихме сертификатите.
Дамата е изключително спокойна и благосклонна. Постарайте се да сте спокойни това е важно и да можете да реагирате на въпросите й!
Няма за какво да се притеснявате! Всичко ще бъде наред!!!

УСПЕХ! Стискам ви палци! :thumbsup:
Заключено