Въпрос относно писмото за виза

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Desy
Обратна връзка:

Въпрос относно писмото за виза

Мнение от Desy »

Имам един въпрос ,на който аз лично се колебая какъв отговор да дам .Получих писмото от Букурещ за изпращане на паспорта за виза .Но получих само един единствен лист ,на който са посочени,да се изпратят заедно с паспорта данни за цвета на очите и ръста в см.Къде трябва да пиша това на отделен бял лист със залепен стикер горе или на самото писмо,което съм получила от Букурещ .Моля ви помогнете ,да не ме забавят с евентуално връщане заради неизрядност .
Благодаря ви предварително
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

3-4 теми по-надолу има абсолютно същия въпрос, на който съм дала отговор.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 3aadf459bf
Нас ни посъветваха да изпратим оригинала на този лист заедно с паспортите, макар че не видях никъде да го искат. Затова не се наложи да лепим баркод на нашия си лист с информацията за ръста и цвета на очите. Нали ги пращаме заедно, а все пак на тяхното писмо има залепен баркод. Чети друг път по-редовно, за да не задаваш въпроси, на които отговора е съвсем близо до теб :roll:
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено