Някой на интервю на 25,26,27,28.10
Някой на интервю на 25,26,27,28.10
Знае ли някой дали ще бъде Лондри и другата седмица? Моля ако някой е на някоя от тези дати да ми пише, може и лично съобщение. Ние сме на 28.10 от 15.00 и много искам да разбера дали ще е Лондри и тази седмица.
Да
И аз така казвам. :rotate:
отговор
Вако е имал предвид предполагам до края на тази сесия. Мисля си че за другата би трябвало да е друг.
Втори документи на 15.5.2004
потвърждение че са получени 31.5.2004
покана за интервю 17.7.2004
на интервю на28.10.
Това е при нас, но във вашия случай може да се развият нещата в други срокове. Така че не си прави изводи от нас.
Все още чакам да пише някой, който е на интервю на тези дати.
Втори документи на 15.5.2004
потвърждение че са получени 31.5.2004
покана за интервю 17.7.2004
на интервю на28.10.
Това е при нас, но във вашия случай може да се развият нещата в други срокове. Така че не си прави изводи от нас.
Все още чакам да пише някой, който е на интервю на тези дати.
- galin
- Обратна връзка:
Здравей те на всички. Днес 25.10.2004 г. мои близки приятели бяха на интервю от 09ч. и са минали благополучно. Бил е г-н Ландри и до края на тази седмица ще е ТОЙ!!!!! Интервюто е преминало точно както го описват и други минали при него:
1. проверка на документите
2. основен въпрос: защо искате да имигрирате
3.Защо точно Квебек?
4. да разкажете на френски и английски каква ви е работата тук в България
След това дълъг монолог на френски колко е важно да се продължи да се учи езика, за да можете по-лесно да се адаптирате в квебек и накрая поздравления.Надявам се да съм Ви бил полезен с тази информация. УСПЕХ на всички, а ние продължаваме да чакаме ПУСТОТО писмо!!!!
1. проверка на документите
2. основен въпрос: защо искате да имигрирате
3.Защо точно Квебек?
4. да разкажете на френски и английски каква ви е работата тук в България
След това дълъг монолог на френски колко е важно да се продължи да се учи езика, за да можете по-лесно да се адаптирате в квебек и накрая поздравления.Надявам се да съм Ви бил полезен с тази информация. УСПЕХ на всички, а ние продължаваме да чакаме ПУСТОТО писмо!!!!
най-после
Галин, много ти благодаря за тази информация. Направо ми падна камък от сърцето.
Пожелавам ти успех и писмото ще дойде не се притеснявай
Пожелавам ти успех и писмото ще дойде не се притеснявай