Преди да тръгна за Бг тъщата беше проверила в полицията и и бяха казали, че за да не ме глобят за изтекли документи е добра идея да поискам на влизане в Бг да ми сложат печат в паспорта, с което да докажа, че наскоро съм влязъл в БГ. Та на летището си избрах да мина при една симпатична мацка, която беше много любезна и или не забеляза, че личната ми карта беше изтекла, или не я интересуваше, щото ми са усмихна и ми каза да минавам. Аз на свой ред доброволно и показах, че картата е изтекла и я помолих да ми удари печат в паспорта, при което тя ме изгледа, сякаш и надникнах в банковата сметка. След като и казах защо искам печат в паспорта, тя започна да се колебае и после каза, че трябва да се консултира със супервайзър. Излезе и се върна след около 5 минути, пошушна нещо на колежката си по будка. Последната, с някаква досада и безразличие, ми взе паспорта и му прасна заветния печат. Така и не разбрах защо е толкова сложно да ти подпечатат паспорта, нещо рутинно преди години. Ениху - цялата процедура се оказа излишна, щото в полицията изобщо не обърнаха внимание, че картата беше изтекла и не ме глобиха