МОЛЯ, РАЗКАЖЕТЕ ПО-ПОДРОБНО...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
holy

МОЛЯ, РАЗКАЖЕТЕ ПО-ПОДРОБНО...

Мнение от holy »

Моля, всички които са по-запознати да разкажат по какъв начин става проучването на хората в Букурещ. Имам предвид чрез полицията ли, чрез съда ли, чрез Интерпол ли, или как? Интересува ме, ако си имал отказ за имиграция от друга страна биха ли могли да го разберат, ако в документите които им пращам не фигурират документи за това.

Благодаря Ви предваритено!
Аватар
Koko

Re: МОЛЯ, РАЗКАЖЕТЕ ПО-ПОДРОБНО...

Мнение от Koko »

holy написа:Моля, всички които са по-запознати да разкажат по какъв начин става проучването на хората в Букурещ. Имам предвид чрез полицията ли, чрез съда ли, чрез Интерпол ли, или как? Интересува ме, ако си имал отказ за имиграция от друга страна биха ли могли да го разберат, ако в документите които им пращам не фигурират документи за това.

Благодаря Ви предваритено!
Едва ли някой може да ти каже със сигурност как точно правят проучванията си. Все пак незабравяй че канадските служители ще те оценяват по канадските критерии, т.е. това че си получил отказ за имиграция за друга държава тях не ги касае - важното е сега кандидатурата ти за Канада да е издържана и да отговаряш на тяхните условия - необходим брой точки, да нямаш здравословни пролеми или пък криминално досие. Ако всичко по документите и кандидатурата ти е в ред - няма основания да се притестняваш.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Благодаря ти Коко!

На последък ми се струва, че само ти отговаряш на въпросите ми в този форум... :roll:
Заключено