ИМА ли гласоподаватели тука?
ИМА ли гласоподаватели тука?
има ли в нашия любим форум "канадци" дето ще гласуват или всички сме "малки" още за урните?
и ако не е тайна за кого
?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Sasho,sasho71 написа:Вал,
само ти ли си?
дааа вече само твоето мнение ще слушам в този форум![]()
![]()
![]()
ехо, да не се обидите другите
Абе какво искаш да кажеш?? Че аз само казах, че ще гласувам, даже не съм си казала мнението. Умишлено, понеже подозирам, че тая тема ще предизвика само ненужни спорове.
Обаче, добре, тъй като засега не се очертава нещо такова, щом толкова се интересуваш, ще кажа, че за мен определящият критерий за кого ще гласувам, е социалната държава и безплатното здравеопазване.
Не мисля да подкрепя two-tier health-care system, т.е. по-добро здравеопазване за по-богатите.
Re: ИМА ли гласоподаватели тука?
На мен Сашо не ми достигнаха само 2-3 месеца да си приключа процедурата за гражданство, инак на теория съм си "отслужил" времето за гражданство, но формалната процедура е отчайващо бавна и няма да имам възможност да гласувам.sasho71 написа:има ли в нашия любим форум "канадци" дето ще гласуват или всички сме "малки" още за урните?
и ако не е тайна за кого
?
Друг е въпроса че дори и да имах право, много се чудя кой ли точно би заслужиш гласа ми, защото в Онтарио и консерваторите и либералите доста се о***ха напоследък.
С малко късмет за 7-8 месеца нещата би трябвало да са приключили - имам предвид да си положил клетва и да си си получил документа за гражданство.sasho71 написа:koko,
verno li che procedurata se tochi 1 godina sled kato si podal dokumenti
Но зависи също къде живееш, ако си в по-гъсто заселен град/квартал нещата мога да се проточат - в смисъл ако има повече хора на които трябва да се обработват документите, чакането е повече.
Също ако нещо в документите ти не е в ред или пък случая ти е по-оплетен по някаква причина, нещата може и да се проточат повече. Така че е малко относително, но да кажем максимум до 1 година при по-лошо стечение на обстоятелствата процедурата би трябвало да е приключила.
-
r@th
Re: ИМА ли гласоподаватели тука?
Изтрито от Кумата