имам ли шанс

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
simeon75
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 4:00 am

имам ли шанс

Мнение от simeon75 »

Здравейте всички интересувам се относно цялостната процедура по емиграцията.До колко години дават максималните точки,ние с жена ми сме на 35 и двамата.Електроинженер съм от 8 години ,но не съм работил по специалността.Всъщност как се удостоверява стажа?Жена ми е също с висше образование "Счетоводство и контрол" работи по-специалноста си.Имаме и 1 дете на 3 години.С френския мисля ,че ще се справя,като за разговор за интервю.Имаме ли шансове....?
makica
Мнения: 80
Регистриран на: Пон Сеп 14, 2009 11:23 am

Re: имам ли шанс

Мнение от makica »

естетствено,че имате ,но побързаите да подадете документите преди да сте навършили 36.
Аватар
azzura
Мнения: 799
Регистриран на: Нед Май 23, 2010 1:43 am

Re: имам ли шанс

Мнение от azzura »

simeon75 написа:Здравейте всички интересувам се относно цялостната процедура по емиграцията.До колко години дават максималните точки,ние с жена ми сме на 35 и двамата.Електроинженер съм от 8 години ,но не съм работил по специалността.Всъщност как се удостоверява стажа?Жена ми е също с висше образование "Счетоводство и контрол" работи по-специалноста си.Имаме и 1 дете на 3 години.С френския мисля ,че ще се справя,като за разговор за интервю.Имаме ли шансове....?
Не знам каквае твоята професия, но на пръв поглед може да се прецени, че в случая е по-добре жена ти да е водещия кандидат. Проучете цялата налична информация и действайте, преди да сте навършили 36.За 2 дни усилено четене на официалния сайт и на инфото във форума и уики-то ще добиете ясна представа за процедурата.Ако имате други въпроси питайте, тук ще ви отговорят.Успех!

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/" - официален сайт !!!!

http://legalimmigrationtocanada.com/" - сайт на българи имигрирали в квебек по подобие на официалния
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
emili_vn
Мнения: 1241
Регистриран на: Пон Ное 23, 2009 4:21 am
Местоположение: Montréal

Re: имам ли шанс

Мнение от emili_vn »

Трябва да подадете документи преди да навършите 36 - така ще получите максимален брой точки за възраст. Точките за възраст се смятат към момента на подаване на документи, независимо, че ще сте на повече от 35 на евентуално интервю. Желателно е жена ти да е водещ кандидат, тъй като е със специалност, която е в списъка и евентуално ще получи допълнителни 6 т. за област на образование, още повече, че има и стаж по специалността.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Публикувай отговор