Triabva li da prodaveme apartamenta predi da zaminem ?
- nibis
Triabva li da prodaveme apartamenta predi da zaminem ?
Zdraveite ... Skoro shte zaminem i na interviuto vmesto bankova smetka pokazahme che pritejavame chast ot edin apartament .... Chuh che ako stignem da iskame sotsialna pomosht v Kanada shte ni iskat dokument za tova che sme prodali nashata chast ...Viarno li e ? Blagodaria predvaritelno ....
- мравката Z
Няма нужда да продавате нищо. Тук до колкото знам ще ви накарат ако искате социална помощ да попълните декларация че не притежавате нищо. Вие май наистина не притежавате нищо, ако родителите ви например живеят там е ясно че не можете да продавате. Подписвате си декларацията и ясно заявявате че нямате нищо.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Точно така, не продавайте нищо!
Дано не се налага да минавате на социал.
Ако опрете до него обаче, няма да споменавате имотите си в България.
Утре ще мога да дам по-подробна информация, съобразена с формуляра за искане на социална помощ.
Успех!
Дано не се налага да минавате на социал.
Ако опрете до него обаче, няма да споменавате имотите си в България.
Утре ще мога да дам по-подробна информация, съобразена с формуляра за искане на социална помощ.
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Taia rabota s apartamentite nikoga ne mi e bila iasna...Shte obiasni li niakoi?
Kak shte sabere chevek iziskuemia minimum pari (fondovete za ustanoviavane), ako ne si prodade apartamenta?
Kato podavash dokumenti za sotsial, nali triabva da dokajesh che si izharchil vaprosnite 'minimum pari'? Kak shte stane?
(Ako chovek bi mogal da vzeme na zaem, ne bi si zalagal apartamenta kato garantsia, nali taka?)
Blagodaria predvaritelno za raziasneniata.
Kak shte sabere chevek iziskuemia minimum pari (fondovete za ustanoviavane), ako ne si prodade apartamenta?
Kato podavash dokumenti za sotsial, nali triabva da dokajesh che si izharchil vaprosnite 'minimum pari'? Kak shte stane?
(Ako chovek bi mogal da vzeme na zaem, ne bi si zalagal apartamenta kato garantsia, nali taka?)
Blagodaria predvaritelno za raziasneniata.
- miloto
- Обратна връзка:
Goliama greshka e da se prodava imot. Tuk sam vijdala hora, koito sa prodali imoti i sega sajaliavat i revat.
PAk i ako ot sega i to oshte dokato ste v BG mislite za social, to kade shte mu izleze kraia. Chovek bi triabvalo da idva polojitelno nastroen, s hubavi emotcii za noj, po-hubav jivot, s ideiata da uspee i da e happy.
Boje, az kato kandidatstvah za Kanada, nikoga ne sam si i mislila za social. A di si priznaia, ne sam i znaela kakvo e tova chudo i ne me e valnuvalo. Po-dobre uchete ezitci i sabiraite opit, a ne mislete za social.
PAk i ako ot sega i to oshte dokato ste v BG mislite za social, to kade shte mu izleze kraia. Chovek bi triabvalo da idva polojitelno nastroen, s hubavi emotcii za noj, po-hubav jivot, s ideiata da uspee i da e happy.
Boje, az kato kandidatstvah za Kanada, nikoga ne sam si i mislila za social. A di si priznaia, ne sam i znaela kakvo e tova chudo i ne me e valnuvalo. Po-dobre uchete ezitci i sabiraite opit, a ne mislete za social.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
- nibis
miloto написа:Goliama greshka e da se prodava imot. Tuk sam vijdala hora, koito sa prodali imoti i sega sajaliavat i revat.
Blagodaria ti za savetite ...V nashia sluchai ne stava vapros za prodavane ... Stava vapros za fictivna prodajba ....Polovinata ot apartamenta e na svekarvata i sega chisto i prosto ne znaem dali da prehvarlim nashata polopvina na neino ime imaiki v predvid che kanadskite vlasti znaiat za tozi nash imot....A pari za imigrirane si imame , no ne na kup ... Vsichko nai hubavo ....
Здравейте приятели
Аз кандидатствах с апартамент и обявих че ще дойда с 10 000$(американски)
Дойдох с безкрайно по-малко канадски и нямах никакъв проблем на летището при имигратсионните. На сертификата или Имм-а, не помня вече, си пишеше обещаната от мен сума, и какво от това. Дори не ме питаха защо влизам с толкова малко. Просто искаха да знаят колко пари имам в момента у себе си, защото аз започнах да се оправдавам, че другите ще ми ги пратят по банков път... Нали е опасно да се пътува днешно време със самолети, та ако се случи нещо да се затрия само аз, не и паричките... и глупости от тоя род. И ме прекъснаха още в началото и ме попитаха - ТОЧНО с колко влизам, никакви други въпроси, НИКАКВО защо. Така че не се притеснявайте.
И за нищо на света не си продавайте апартамента. Дайте го под наем и някой близък да ви вкарва парите по дебитна карта всеки месетс. Най-добре. Така ако искате да пътувате след някоя и друга година без значение къде, до БГ или до Доминика, ще си имате една хубава ей така от въздуха сабрана сумичка, която може да си ползвате по разпределение.
Много хора си продадоха апартаментите, и страшно съжаляват. Аз бях на ръба да го направя, но ми се усмихна щастието и намерих пари в последния момент, та ми се размина.
Аз кандидатствах с апартамент и обявих че ще дойда с 10 000$(американски)
Дойдох с безкрайно по-малко канадски и нямах никакъв проблем на летището при имигратсионните. На сертификата или Имм-а, не помня вече, си пишеше обещаната от мен сума, и какво от това. Дори не ме питаха защо влизам с толкова малко. Просто искаха да знаят колко пари имам в момента у себе си, защото аз започнах да се оправдавам, че другите ще ми ги пратят по банков път... Нали е опасно да се пътува днешно време със самолети, та ако се случи нещо да се затрия само аз, не и паричките... и глупости от тоя род. И ме прекъснаха още в началото и ме попитаха - ТОЧНО с колко влизам, никакви други въпроси, НИКАКВО защо. Така че не се притеснявайте.
И за нищо на света не си продавайте апартамента. Дайте го под наем и някой близък да ви вкарва парите по дебитна карта всеки месетс. Най-добре. Така ако искате да пътувате след някоя и друга година без значение къде, до БГ или до Доминика, ще си имате една хубава ей така от въздуха сабрана сумичка, която може да си ползвате по разпределение.
Много хора си продадоха апартаментите, и страшно съжаляват. Аз бях на ръба да го направя, но ми се усмихна щастието и намерих пари в последния момент, та ми се размина.
Alina
- Lub0
- Обратна връзка:
Хватката е като дойдете да обявите колкото се може по-малка сума при влизането, защото колкото и на човек да не му се иска да седи на социал, на всеки може да се случи. Аз на моите ландинг документи имам само $500УСД записани...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
uchudvash meLub0 написа:Хватката е като дойдете да обявите колкото се може по-малка сума при влизането, защото колкото и на човек да не му се иска да седи на социал, на всеки може да се случи. Аз на моите ландинг документи имам само $500УСД записани...
ama I guess - po dobre nashite otkolkoto bangladeshcite...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.