второ интервю в Букурещ!!!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
snoopy
Мнения: 27
Регистриран на: Нед Ное 12, 2006 1:26 pm
Местоположение: bg

второ интервю в Букурещ!!!!!!!

Мнение от snoopy »

Искам да попитам има ли скоро някои които е по прецедурата за Quebec викан на второ интервю в Букурещ? Аз имам условна присвда от 2002 година и ме викат на интервю в Букурещ за да давам обеснения по въпроса!!! Февруари 2008 им бех изпратил, след изискване от техна страна на вситски документи касаещи делото.Сега ме искат там с оригиналите на документите.Незнам вече какво да очаквам след 3 години борба по прецударата за Quebec.Моля некои ако е имал подобен проблем и са го викали на интервю в Букурещ да помогне със съвет!
Благодаря предварително!
гага
Мнения: 13
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 3:33 pm

Мнение от гага »

зравей,не мисля че има несхто тревожно в това че те викат на второ интервю,наши познати за ходили на 3 интервюта така че успех и само на пред
snoopy
Мнения: 27
Регистриран на: Нед Ное 12, 2006 1:26 pm
Местоположение: bg

Мнение от snoopy »

Здравейте отново, малко ми е трудно да се примеря с мисълта че съм единствен които е викан на 2-ро интервю в Букурещ поради проблем със \"Свиделство за съдимост\"!!! Ако некои има информация по подобен проблем и нежелае да пиши в темата ми която върви вече 1 седмица, нека да сподели на литчни съобщения!
Благодаря!
Аватар
didoni76
Мнения: 116
Регистриран на: Съб Юли 14, 2007 2:57 pm
Местоположение: вече в Montreal QC

Мнение от didoni76 »

snoopy написа:Здравейте отново, малко ми е трудно да се примеря с мисълта че съм единствен които е викан на 2-ро интервю в Букурещ поради проблем със "Свиделство за съдимост"!!! Ако некои има информация по подобен проблем и нежелае да пиши в темата ми която върви вече 1 седмица, нека да сподели на литчни съобщения!
Благодаря!
Едва ли си единствен, но на този въпрос, по-скоро биха могли да ти отговорят хората, които вече са заминали. Потърси в архива на форума, за случай като твоя.
Щом те викат, едва ли ще е за да ти откажат, дори напротив, в момента се работи по твоето досие и явно е въпрос на някакви уточнения. Доколкото съм чела из форума има различни причини за това 2-ро интервю.
Успех!
Montreal 15.05.2009
Изображение
snoopy
Мнения: 27
Регистриран на: Нед Ное 12, 2006 1:26 pm
Местоположение: bg

Мнение от snoopy »

Благодаря на didoni 76 за окуражителнoто мнение по моя проблем.
Търсих в търсачката на фoрума, но не намерих нищо по въпроса. Дано да греша, но предполагам че не на всеки му е лесно да сподели подобен проблем във форума!!! Както и да е!!!
Аватар
7George
Мнения: 9665
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 12:42 pm
Местоположение: Calgary

Мнение от 7George »

Не се притеснявай. Най-вероятно, процедурата изисква от имиграционния чиновник провеждането на повторно интервю. А те я спазват стриктно. Ако не те одобряваха, досега да са ти отказали и уведомили с писмо. А причините за забавянето ти може да са съвсем други, примерно че се дава приоритет на други случаи, кандидати. Бюрокрацията в Канада е голяма, ако един чиновник има "норма" от примерно 5 досиета дневно, няма сила да го накара да работи по-бързо.
Успех!
Embrace your climate change!
лариса
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 9:26 am

Мнение от лариса »

здравей,искам да те питам кога ти е интервюто в букорещ и какви документи точно ти искат?
Публикувай отговор