Карта с местоживиинето на българите в Канада?
Има ли някой идеята къде можем да си направим такава, да разпространим кода помеждъ си и всеки който иска да може да маркира местоживеенето и евентуален email?
Аз например познавам десетки българи и най-близкият от тях е на 15км от мен
Що си мисля, че няма да стане много представителна, щото малко хора ще искат да участват. Ама ако някой компютърджия си направи труда да я сътвори, може да ви дам някой и без това заспамен мой имейл адрес...
отивате на карта (my maps) BGcanada, пишете си пощенския код (или адрес) в търсачката и виждате дали около вас вече някой се е регистрирал. После кликвате върху своя адрес, save-те го в карта bgcanada и не забравяйте като име или коментар да напишете email, skype или нещо подобно.
Нещо не мога да се преборя с тази карта. Искам да я направя така, че и потребители, логнати с друго име да могат да я виждат и добавят адреси в нея.
Направих го!
Влизате в www.maps.google.com
username ablood2
password bgbgbgbg
отивате на карта (my maps) BGcanada, пишете си пощенския код (или адрес) в търсачката и виждате дали около вас вече някой се е регистрирал. После кликвате върху своя адрес, save-те го в карта bgcanada и не забравяйте като име или коментар да напишете email, skype или нещо подобно.
Давайте!
Още се въздържам Не разбрах дали трябва да постя PIN нъмбъра на чекинг или сейвинг акаунта си