Декларирана сума

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Таня
Мнения: 205
Регистриран на: Чет Яну 24, 2008 6:39 am
Местоположение: България/Canada

Декларирана сума

Мнение от Таня »

Може ли да се влезе в Канада с по-малка от декларираната на интервюто сума пари, и в канадски долари ли да си обърнем парите още от тук? Благодаря и Успех на всички!!!
Аватар
Welder
Мнения: 396
Регистриран на: Чет Мар 30, 2006 4:35 am
Местоположение: на запад от рая

Мнение от Welder »

Може! Все пак гледайте сумата да е поне, колкото е минимално изискваната.
По удобно е да си ги смените в БГ, щото тук като кацнете, ше имате много по важни задачки за решаване, отколкото да обменяте пари.
Ако искате може да си смените парите и в китайски юани, но ше имате сериозен проблем с покупателните си възможности. :lol:
Таня
Мнения: 205
Регистриран на: Чет Яну 24, 2008 6:39 am
Местоположение: България/Canada

Мнение от Таня »

Благодаря, колега! А сега не по тази тема, но - ръчния багаж н 1 чанта ли тр да бъде, т,е, ние сме четирима - в 4 чанти? Мога ли и дамска чанта да нося и с мойта чанта да ми го мерят заедно? Успех на всички!!!
Аватар
mouse
Мнения: 539
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 9:54 pm
Местоположение: Извън капана

Мнение от mouse »

Можете да дойдете и с 5 долара, никой няма да иска да му ги показвате. Само ще искат да декларирате сума която да запишат в документите на влизане в страната. Тази сума не сте длъжни да я имате в наличност. Може да е в БГ банка или изобщо да не съществува.

За багажа. Всеки може да носи 2 куфара по 23 килограма максимум за всеки, за 1-2 кг в повече не би трябвало да се заяждат. 1 ръчен багаж, обикновено 8-12 кг куфарче, сак, чанта (всяка авиокомпания си има някакви стандарти които може да намерите на сайта им в интернет). Компютъра отделно, дамските чанти отделно (желателно е да са по-големички). +Найлонови пликове все едно сте си купили нещо току що от аерогарата ама малко по-обемисто :lol:
Сиренето е безплатно само в капана.
Публикувай отговор