За пътуване с Олимпик

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Ne, 4ovek teb ot dosta vreme ti sledq izkazvaniqta i ve4e seriozno mi minava edna misal prez glavata, nqma da q spodelqm tuk oba4e! Vsi4ko koeto kazvam e verno, ima6e o6te edin 4ovek s men , toi oba4e sprq da pi6e vav foruma (za6to li?), no kakto i da , neka dadem faktite i ostavim horata da precenqt sami, za men istinata e edna :Nikoga ve4e ne bih prepo4el olimpik, a toq obraz deto razpravq, 4e 6teli ste da si izkarate edna 4udna ve4er v Atina da ima da vzema, bez kola tam prosto moge6 da napravi6 edna obikolka na hotela i da si legne6 kato pi4 - grada e ogromen, kokoto 3-4 Sofii, az s moq priqtel koito me posre6tnatam sme karali okolo 5 4asa gradskio samo dokato obikolim po vagnite ne6ta...
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Аа не,тенкс :? След онова дето прочетох, което беше написал Papi за Олимпик никога не бих пътувала с тях. :shock:
Нека ми е по-скъпо,обаче предпочитам да си пътувам спокойно като пич,а не някакви дебелогъзи гъркини да ми се правят на отворени.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Пак конкретен отоговор няма :cry:. Хайде бе хора дайте доказателства, за това че гърците карат да се плаща и нощувката отделно. А относно Кума Лисините мнения - мое право е да давам мнението си за дадена компания, Ваше е правото да решите на какво да вярвате, но така гнусно да се оплюва една компания - това не ми харесва, особено като съм видял каква е истината. Лично преди да летя аз с Олимпик във форума бяха писали (пак толкова серизно и грозно бяха нападнали Олимпик), че видите ли трябва да си плащате сами транспорта до хотела, храната била толкова оскъдна, че хоарата примирали от глад - ТЕЗИ ДОСТОВЕРНИ МНЕНИЯ СЕ ОКАЗАХА ПЪЛНИ ЛЪЖИ. Е КАЖЕТЕ ТОГАВА КАК ДА СЕ ДОВЕРЯВАМ И ПОДКРЕПЯМ НЕГАТИВНИТЕ МНЕНИЯ ЗА ОЛИМПИК. Нямам нищо против КЛМ, но защитавам мнението, че Олимпик е също толкова добър избор (дори си има и плюсове).
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Относно менията на Папи - имал съм и лични контакти с него и мога да преценя, че не винаги може да бъде обективен в изказванията си. Папи не съм агент или нещо такова на гърците, нито пък имам нещо явно гръцко в потеклото си, ако това намекваш.
Просто се старая да бъда обективен.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Виж сега Клио, лично на мен доказателства не ми трябват.Едно оплакване ми стига за да погледна нещата от друг ъгъл ;) Не оплювам компанията, аз отдавна съм казала коя компания е най-добра за мен - Луфтханза!
Останалото си е твоя работа ;)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.