Относно вторите документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Rigor
Мнения: 41
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 5:17 am

Относно вторите документи

Мнение от Rigor »

На imm.0008 на въпроса А titre de membre de uqelle categorie faites-vous votr demande? какво се пи-е при положение, че съм разведен с дете и кандидатствам за постоянна виза? После на същия формуляр на втора страница- за бившата ми съпруга трябва ли да давам данни, при положение че сме официално разведени, а за детето- при положение, че не е присъдено на мен?
И още- могат ли формулярите до Букурещ да се изтеглят отнякъде, защото не им работи кирилизаторът?
ninaLILA
Мнения: 93
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 10:48 am
Местоположение: BC

Мнение от ninaLILA »

прегледай форума ,там пише всичко за кирилизацията,a titre de quelle categorie...-immigration economique/situation de famille-divorce/ako si razveden/,10.-aviez -vous deja ete marie-oui-попълваш името на бившата/датта на раждане и от кога до кога,пишеш имената на всички деца които имаш до 22г,по-големите не ги интересуват стига да не са на твоя издръжка,прилагаш и решението от съда на кого са присъдени и ако не се лъжа една декларация че те няма да те придружават в канада.,също и бракоразводното.оригиналните преводи си ги пазиш а изпращаш само копията/нотариално заверени.пазиш естествено и оригиналните документи ,всичко това ще ти трябва за интервюто.
ninaLILA
Мнения: 93
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 10:48 am
Местоположение: BC

Мнение от ninaLILA »

упс!това са вторите документи-за втора страница -не знам,пише за всички които ви придружават или не ви придружават/поне аз така си го превеждам/би трябвало да пишеш защотоима графа-vous accompagnera au canada-oui -non:NON
Публикувай отговор