ИЗНАСИЛВАЧ НА СВОБОДА - Монреал спирка Cote Vertu
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
ИЗНАСИЛВАЧ НА СВОБОДА - Монреал спирка Cote Vertu
Тази седмица бях шокиран.
Полицията в Монреал залови изнасилвач който е извършил 27 - ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ , нападения срещу жени.
Монреалския съд го ПУСНА ОТНОВО ПОД ГАРАНЦИЯ.
Интересното е че коментари на полицаи бяха че полицията се чуства все по несигурна защото зачестяват случаи в които съдебната система е настроена приятелски към престъпниците но не и към полицията.
Така че дами и господа , предимно дами, внимавайте около спирка Кот Вертю, там било ловната зона на въпросния субект
Полицията в Монреал залови изнасилвач който е извършил 27 - ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ , нападения срещу жени.
Интересното е че коментари на полицаи бяха че полицията се чуства все по несигурна защото зачестяват случаи в които съдебната система е настроена приятелски към престъпниците но не и към полицията.
Така че дами и господа , предимно дами, внимавайте около спирка Кот Вертю, там било ловната зона на въпросния субект
Re: ИЗНАСИЛВАЧ НА СВОБОДА - Монреал спирка Cote Vertu
Това е голямо изключение.Тук има правосъдие,действаща съдебна система и затвор за всички прекрачили закона.Hemoglobin написа:Тази седмица бях шокиран.
Х-н ,не се опитвай да представяш нещата както в милата ни родина!Имай малко вяра в новата си родина.
Mtl Гой
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Не знам дали е изключение но напоследък криминалната хроника все повече ме озадачава. Имам чувството че полицията са предимно КАТаджии тук.
Що се отнася до ГОЛЯМОТО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, обясни на 27те жени атакувани досега че всяка една от тях е била голямо изкючение и че не бива да се притеснява.
Факт е че гадината е на свобода. Новинарите също са потресени но никои не прави нищо.
Що се отнася до ГОЛЯМОТО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, обясни на 27те жени атакувани досега че всяка една от тях е била голямо изкючение и че не бива да се притеснява.
Факт е че гадината е на свобода. Новинарите също са потресени но никои не прави нищо.
Az mislia, 4e na Côte Vertu ne e tolkowa lo6o :`)). To ludi nenormalnici ima nawsiakade, dori na McGill.JOY написа:Днес гледах обява за апартамент 7 1/2 в триплекс за 580 дол. на Кот вертю и се чудех дали е хубаво там...(нямам никаква представа от тази част...)
Не е хубаво,значи!
Az biah gledal, 4e sa6tiat tozi 4owek dejstwal na spirkata Honoré Beaugrand. A sega pak ot was 4uwam za Vertu.
Jawno e, 4e ima wrazka - i dwete sa posledni stancii na metroto.
Dano prawosadnata sistema si swar6i rabotata, predi da e postradal o6te niakoj.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
А бе я стига.Канада е свободна страна.

Да не мислите ,че на човека му е розово.Всеки път като го хванат си губи парите-гаранция.А тя гаранцията при всяко следващо уличаване в престъпление се вдига и така човека губи все повече и повече пари.
Mtl Гой
I az taka mislya ,v svobodnata strana Canada banditite se razhogdat na svoboda stoto si plashtat garanciite i ingektirat ikonomikata ,saglasen sam i s drugoto mnenie , che policaite se izgivyavat kato katadgii i pravyat pari da ingektirat ikonomikata ,tuka za pari ste proddat mayka si i bashta si ,vagno e naroda da se shashka i da plashta da varvi ikonomikata .Za poreden pat se ubegdavam ,che na vsyakade po sveta e edno i sahto,samo deto francuzina po povod na takiva sluchki ste napravi revolyuciya ,balgarinat ste marmori i ste se oplakva ,a kanadeca ste si zarovi glavata v pyasaka i ste kage -men tova ne me zasyaga ,no tolkova tiho ,che nikoy da ne go chue.
Ти ме разби !!Това как го измисли -90% не са ли малко множко.Те арабите с това се оправдават че жените им ходели забулени за не ги предизвикват че като пожелаели някоя жена и не можели да се удържат.sasho71 написа:abe ne razbrah toz iznasilil li gi e ili samo si e mislil che ste gi iznasilva?
a i da ne zabravyame fakta che v 90% ot sluchaite samite jeni sa si vinovni za iznasilvaniata
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
.
Чували ли сте сентенцията
"Добрите момчета отиват в рая,а богатите ... където си поискат"?
А Канада е също много предразполагаща за лошите момчета щом като имат излишни пари.
Все ми се иска да не е чак толкова ,колкото в БГ-разбойническото гнездо.
"Добрите момчета отиват в рая,а богатите ... където си поискат"?
А Канада е също много предразполагаща за лошите момчета щом като имат излишни пари.

Все ми се иска да не е чак толкова ,колкото в БГ-разбойническото гнездо.
Mtl Гой
хемоглобине,
защо да ми е повърхностна гледната точка- една ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО облечена жена би събудила животинското у мъжа, ако и тои е малко лабилен психически- белята станала! като ги гледам какви заголени ученички щъкат из метрото
и нещо грозно, но практично за жените- ако тръгват да ви ИЗНАСИЛВАТ- ОТПУСНЕТЕ СЕ и СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ! тъй и тъй каквото и да правите няма как да избягате.
защо да ми е повърхностна гледната точка- една ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО облечена жена би събудила животинското у мъжа, ако и тои е малко лабилен психически- белята станала! като ги гледам какви заголени ученички щъкат из метрото

и нещо грозно, но практично за жените- ако тръгват да ви ИЗНАСИЛВАТ- ОТПУСНЕТЕ СЕ и СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ! тъй и тъй каквото и да правите няма как да избягате.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Hey Sasho ti smeshnik li si ili oligofren da napishesh takiva gluposti /gledna tochka /,ako gena ti ili dashterya ti izpadne v takova pologenie pak sashtata recepta li ste dadesh .Da ti sloga edna obeca na uhoto ,ako te sreshtna nyakade i se opitam da te iznasilya ,nali sam se seshtash kakto kaza po gore ,priemi go kato zabavlenie ,taka i taka ste te iznasilya ,ne znam samo dali si tolkova gotina da me razvalnuvash ,moge i da ti se razmine.Aide sas zdrave i drug pat se vazdargay da izkazvash podobni glupavi mneniya ,ubeden sam che ne go mislish.